gooossia17
Fanka BB :)
Mam nadziejeFajna data :-) to będzie piękny dzień!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadziejeFajna data :-) to będzie piękny dzień!!
Dziewczyny poradźcie co zrobić jakie badania, jakie leki, co może być nie tak że zarodek się nie przyjął?
Witamy. Rozgosc sie!!!Dziewczyny, piszę pierwszy raz, ale czytam Was od dobrych 3 tygodni jestem pod wrażeniem jak wzajemnie się wspieracie i oddajecie sobie otuchy, piękne to! Ja jestem właśnie 10 dni po pierwszym transferze, miałam 3 dniowy zarodek. Beta dzisiaj 57,4, to dużo mniej niż Dixy i juz zaczynam się martwić czy na pewno wszystko ok. Co myślicie? Pozdrawiam Was ciepło!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ja myślę, że nie jest źle. Zrób za dwa dni jeszcze raz betę i sprawdź przyrost.Dziewczyny, piszę pierwszy raz, ale czytam Was od dobrych 3 tygodni jestem pod wrażeniem jak wzajemnie się wspieracie i oddajecie sobie otuchy, piękne to! Ja jestem właśnie 10 dni po pierwszym transferze, miałam 3 dniowy zarodek. Beta dzisiaj 57,4, to dużo mniej niż Dixy i juz zaczynam się martwić czy na pewno wszystko ok. Co myślicie? Pozdrawiam Was ciepło!
Tak jak @Joko86 napisała, przyrost najważniejszy. Beta 2 cyferki jest luz.Dziewczyny, piszę pierwszy raz, ale czytam Was od dobrych 3 tygodni jestem pod wrażeniem jak wzajemnie się wspieracie i oddajecie sobie otuchy, piękne to! Ja jestem właśnie 10 dni po pierwszym transferze, miałam 3 dniowy zarodek. Beta dzisiaj 57,4, to dużo mniej niż Dixy i juz zaczynam się martwić czy na pewno wszystko ok. Co myślicie? Pozdrawiam Was ciepło!
Super wieści [emoji4]Dziewczyny u mnie dalej dobre wiesci 10 dpt bHCG 432, teraz mnie czekają 2 tyg niepewności [emoji58]ale narazie daje radę [emoji6]dziękuje za dobre słowo i trzymanie kciukow ale jeszcze ich nie puszczajcie!!!!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja myślę, że nie jest źle. Zrób za dwa dni jeszcze raz betę i sprawdź przyrost.