reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny poradźcie co zrobić jakie badania, jakie leki, co może być nie tak że zarodek się nie przyjął?

MoKa, miałaś tylko jeden transfer. Według mnie to jeszcze nie mówi o jakichś problemach z zagnieżdżeniem. Mój pierwszy transfer też był nieudany - 3dniowy zarodek, podobno był najlepszy ze wszystkich, a udało się z innym który w 3 dniu po punkcji tak ładnie nie wyglądał. Podali mi go jako blastkę i ciąża :happy: Nie robiłam żadnych badań przed drugim transferem. Przy każdym transferze był EmbrioGlue. Myślę, że grunt u Was to wychodować ładne zarodeczki. Powodzenia :tak: To nie jest tak, że każdy zarodek się zagnieżdzi i da ciąże. U mnie z 6 komórek 5 zapłodniło się prawidłowo. 3 zarodki były mi podane - 2 transfery - i mam tylko jedną ciążę. Nie mam więcej mrożaków.

Dziewczyny, piszę pierwszy raz, ale czytam Was od dobrych 3 tygodni :) jestem pod wrażeniem jak wzajemnie się wspieracie i oddajecie sobie otuchy, piękne to! Ja jestem właśnie 10 dni po pierwszym transferze, miałam 3 dniowy zarodek. Beta dzisiaj 57,4, to dużo mniej niż Dixy i juz zaczynam się martwić czy na pewno wszystko ok. Co myślicie? Pozdrawiam Was ciepło!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Dziewczyny, piszę pierwszy raz, ale czytam Was od dobrych 3 tygodni :) jestem pod wrażeniem jak wzajemnie się wspieracie i oddajecie sobie otuchy, piękne to! Ja jestem właśnie 10 dni po pierwszym transferze, miałam 3 dniowy zarodek. Beta dzisiaj 57,4, to dużo mniej niż Dixy i juz zaczynam się martwić czy na pewno wszystko ok. Co myślicie? Pozdrawiam Was ciepło!

Witamy. Rozgosc sie!!!
najważniejsze że jest pozytywna... Ciesz się! Od wartości ważniejszy jest przyrost...
Gratulacje i czekamy na informacje o przyroscie..

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

A ja dziewczyny jestem w rozsypce. Macie naprawdę szczęście, że w Polsce tak chętnie lekarze dają zwolnienia. Ja właśnie wróciłam od swojego i dowiedziałam się tylko tyle, że muszę chodzić do pracy. Niestety w Danii ciąża to nie choroba nawet taka po in vitro. No w ciąży jeszcze nie jestem, ale a nuż coś zaskoczy. Do pracy na pewno nie wrócę, przynajmniej do bety. Jest dla mnie za ciężka. Tylko nie wiem jak to rozwiązać z szefem kazał iść do lekarza jak moja nieobecność będzie się przedłużać a lekarz każe mi porozmawiać z szefem. Spłakałam się już porządnie bo nie wiem co robić.

Ja myślę, że nie jest źle. Zrób za dwa dni jeszcze raz betę i sprawdź przyrost.

Tak jak @Joko86 napisała, przyrost najważniejszy. Beta 2 cyferki jest luz.

Dziewczyny u mnie dalej dobre wiesci 10 dpt bHCG 432, teraz mnie czekają 2 tyg niepewności [emoji58]ale narazie daje radę [emoji6]dziękuje za dobre słowo i trzymanie kciukow ale jeszcze ich nie puszczajcie!!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super wieści [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry