reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
I tak trzeba w to wierzyc. Nakręcą Cie do dzialania zaraz Kropki. Trzymaj sie dzielnie i życzę powodzenia! :-)
Dziękuję!! Już mi i tak mąż poprawił humor :-D zadzwonił i się zapytał czy wiem że już jutro zostanie TATĄ zarodków :-D

Z końmi jakoś dam radę, tylko widzę że mój stres też im się udziela
@M@gda ja już taka jestem ze nie lubie się prosić... Jak widzę że ktoś ma mnie gdzieś to też go olewam...
Znajomych nie będę ciągnęła prawie 100 km a tu w okolicach z nikim się jeszcze nie zżyłam na tyle żeby powiedzieć że mam jakiś problem

Dziewczyny u mnie dalej dobre wiesci 10 dpt bHCG 432, teraz mnie czekają 2 tyg niepewności [emoji58]ale narazie daje radę [emoji6]dziękuje za dobre słowo i trzymanie kciukow ale jeszcze ich nie puszczajcie!!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana trzymamy mocno... I nie puszczamy nawet na chwilę..

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Okres po odstawieniu to taki raczej normalny jest czy trzeba przygotować się na coś ponadprogramowego? Bo trochę się tego boje. Ten po stymulacji, pierwszym transferze dał mi się porządnie we znaki.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie było grubo. I 3 kolejne okresy były bardzo bolesne, 1dc w nocy budził mnie ból-skurcz, mimo leków 1.5h gwarantowanego koszmarku. Nigdy czegoś takiego nie miałam.

Do góry