reklama
M@gda
Moderatorka
Cudnie!!!!Zadzwonili. Do dzisiaj przetrwały 4 . Inaczej 1 się nie zapłodniła, druga zaplodnila się zle, jakiś podział tripoidalny? Co znaczy, ze płód byłby genetycznie uszkodzony. Jutro o 11:20 transfer. Boże aż się poryczalam ze stresu.
No to hop w kalendarz i bedziemy kciuki trzymac!!!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro kochana Nie poddawaj sie i walcz dalej! Tule mocno :*Mi wyszedł wynik 0,100. Nie sądzę żeby cud się stał bo to bardzo bardzo niski wynik nawet nie ma z przodu durnej jedynki - nic. W klinice jeszcze kazali zrobić jutro bo muszą mieć podwójne potwierdzenie do odstawienia leków.
M@gda
Moderatorka
Nic tam nie wzroslo? Nic a nic?Koniec nadziei
anetka303
Przykro mi, że się nie udało [emoji52]Mi wyszedł wynik 0,100. Nie sądzę żeby cud się stał bo to bardzo bardzo niski wynik nawet nie ma z przodu durnej jedynki - nic. W klinice jeszcze kazali zrobić jutro bo muszą mieć podwójne potwierdzenie do odstawienia leków.
[emoji127] 28.10.2017
Przykre jest to ze M nie wesprze ja to z moim to razem plakalismy przytulił powiedział że będzie jesZcze dobrze i ze że nie poddajemy sie zawsze lzej jak jest obok ale masz nas kochana cały czas z Tobą jesteśmyJezu co chwilę patrzę na stronę z wynikami. Mam nadzieję że będą przed przyjazdem M. nie chcę żeby widział moje załamanie zresztą i tak mnie nie wesprze tylko się będzie wściekł że przecież wiedziałam że za pierwszym razem rzadko się udaje itd. Go zawsze mój płacz tylko bardziej denerwuje tak sam odreagowuje to wszystko. Jak będę miała wynik to mu napiszę żeby sobie do kolegów pojechał ale gdzieś żeby nie musieć na mnie w takim stanie patrzeć a ja sobie usiądę w kąciku i powyję
M@gda
Moderatorka
Bardzo mi przykro... Niesamowicie... Tule cie mocno.Mi wyszedł wynik 0,100. Nie sądzę żeby cud się stał bo to bardzo bardzo niski wynik nawet nie ma z przodu durnej jedynki - nic. W klinice jeszcze kazali zrobić jutro bo muszą mieć podwójne potwierdzenie do odstawienia leków.
M@gda
Moderatorka
Wydaje sie byc dobryDziewczyny wlasnie otrzymalam wynik progesteronu, wynosi 59. Do dobry wynik? Pielegniarka powiedziala mi, ze jak bedzie dobry to nie beda dzwonic i mam brac leki jak do tej pory. Nikt nie dzwonil jeszcze to chyba ok..
Spędzaj jak najlepiej z nim ten czas a co ma byc to i tak juz będzie ale niech wie że kochasz go mimo wszystko a Kiedy masz następne podejście i czy wgl masz szansę na kolejne ?no plemniki meza sa takie sobie mrozaczki..no mamy 35% ja mam PCOS i hormony strasznie swiruja najbardziej prolaktyna...no zobaczymy pierwszy criotransfer nie udał sie w listopadzie 2...a co do meza prubuje byc silna i jakos daje rade..wczoraj maz mial krwio plucie to wspieram go szukam jakis ludiwych ziolek pomagam jak moge a czas pokaze co bedzie ...
reklama
walczaca o szczescie
No to super wynik!! :-) czyli transfer 3dniowego Kropka? Jeden czy dwa? :-)Zadzwonili. Do dzisiaj przetrwały 4 . Inaczej 1 się nie zapłodniła, druga zaplodnila się zle, jakiś podział tripoidalny? Co znaczy, ze płód byłby genetycznie uszkodzony. Jutro o 11:20 transfer. Boże aż się poryczalam ze stresu.
Podziel się: