reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zadzwonili. Do dzisiaj przetrwały 4 . Inaczej 1 się nie zapłodniła, druga zaplodnila się zle, jakiś podział tripoidalny? Co znaczy, ze płód byłby genetycznie uszkodzony. Jutro o 11:20 transfer. Boże aż się poryczalam ze stresu.
Cudnie!!!!

No to hop w kalendarz i bedziemy kciuki trzymac!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi wyszedł wynik 0,100. Nie sądzę żeby cud się stał bo to bardzo bardzo niski wynik nawet nie ma z przodu durnej jedynki - nic. W klinice jeszcze kazali zrobić jutro bo muszą mieć podwójne potwierdzenie do odstawienia leków.
Bardzo mi przykro kochana :( Nie poddawaj sie i walcz dalej! Tule mocno :*

Mi wyszedł wynik 0,100. Nie sądzę żeby cud się stał bo to bardzo bardzo niski wynik nawet nie ma z przodu durnej jedynki - nic. W klinice jeszcze kazali zrobić jutro bo muszą mieć podwójne potwierdzenie do odstawienia leków.
Przykro mi, że się nie udało [emoji52]

[emoji127] 28.10.2017

Jezu co chwilę patrzę na stronę z wynikami. Mam nadzieję że będą przed przyjazdem M. nie chcę żeby widział moje załamanie zresztą i tak mnie nie wesprze tylko się będzie wściekł że przecież wiedziałam że za pierwszym razem rzadko się udaje itd. Go zawsze mój płacz tylko bardziej denerwuje tak sam odreagowuje to wszystko. Jak będę miała wynik to mu napiszę żeby sobie do kolegów pojechał ale gdzieś żeby nie musieć na mnie w takim stanie patrzeć a ja sobie usiądę w kąciku i powyję :(
Przykre jest to ze M nie wesprze ja to z moim to razem plakalismy przytulił powiedział że będzie jesZcze dobrze i ze że nie poddajemy sie zawsze lzej jak jest obok ale masz nas kochana :D cały czas z Tobą jesteśmy

Bardzo mi przykro... Niesamowicie... Tule cie mocno.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

no plemniki meza sa takie sobie mrozaczki..no mamy 35% ja mam PCOS i hormony strasznie swiruja najbardziej prolaktyna...no zobaczymy pierwszy criotransfer nie udał sie w listopadzie 2...a co do meza prubuje byc silna i jakos daje rade..wczoraj maz mial krwio plucie to wspieram go szukam jakis ludiwych ziolek pomagam jak moge a czas pokaze co bedzie ...
Spędzaj jak najlepiej z nim ten czas a co ma byc to i tak juz będzie ale niech wie że kochasz go mimo wszystko a Kiedy masz następne podejście i czy wgl masz szansę na kolejne ?

reklama
Do góry