Nooo to dużo, fajnie!!! U mnie w tamten poniedziałek tj 25+4 mały ważył 860 lub 830 już kuźwa nie pamiętam z tego wszystkiego...Ok 3 tyg temu trochę ponad kilo.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo to dużo, fajnie!!! U mnie w tamten poniedziałek tj 25+4 mały ważył 860 lub 830 już kuźwa nie pamiętam z tego wszystkiego...Ok 3 tyg temu trochę ponad kilo.
Witajcie Dzieczyny [emoji8][emoji5] ja zaczynam walkę od nowa ... drugi crio przedemną, po histeroskopii i krótkiej przerwie ... i teraz mam problem z tsh i prolaktyną. Dwa tygodnie temu tsh 3, a prolaktyna 40 dziś sprawdziłam i prolaktyna po lekach ładnie spadła (9), ale tsh 3,6 dzwoniłam do lekarza i kazał zwiększyć leki, ale nie odwołał crio ... co o tym sądzicie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to u mnie pod domem postawili latarnie i ivf udane... Coś moja szyszynka przestała rozróżniać światło od ciemności czy co!?
ogladalyscie? co mowili?
Witaj Maryn, dawno cie u nas nie było.
Dość wysokie to tsh, ale skoro lekarz widzi szane powodzenia pod wrunkiem zwiększenia dawki lekow to chyba ok.
Jak mnie wziął!?!? Może embriolog nie miał latarni od strony sypialni... Oooo rozwiązałam zagadkę... Uffffff bo już się bałam że pkt 14 jest do niczego...Może to chodzi o barwę światła, albo to latarnia ledowa Albo...miałaś zamknięte oczy [emoji14] Wiem...wziął Cię na śpiocha
Jak mnie wziął!?!? Może embriolog nie miał latarni od strony sypialni... Oooo rozwiązałam zagadkę... Uffffff bo już się bałam że pkt 14 jest do niczego...
To bylo pod bardzo jasna latarnia i tak, masz racje - na spiocha nas wszystkie brali w tych klinikachMoże to chodzi o barwę światła, albo to latarnia ledowa Albo...miałaś zamknięte oczy Wiem...wziął Cię na śpiocha
Nooo to tak to tak...Jak to jak? Poniżej pępka! (Oczywiście mąż nie embriolog : )
Latarni też może nie być przy klinice i kropkom na szkiełku po oczach nie świeci
To fakt wszystkie byłyśmy brane na spiochaTo bylo pod bardzo jasna latarnia i tak, masz racje - na spiocha nas wszystkie brali w tych klinikach