reklama
A jej mąż przy tym był!? Bo jakoś nie nadążam..Kuzwa chyba oprocz meza @jasani to zaden z naszych nie byl przy tym - ciekawe co nam robili!!
Pewnie wsadzali nam ten zeszyt z wykresem.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
A jej mąż przy tym był!? Bo jakoś nie nadążam..
Pewnie wsadzali nam ten zeszyt z wykresem.
Uff...bo ja już miałam jakieś mroczne wizje...a to tylko zeszyt
Jak to tylko!? Aż zeszyt... Nie umniejsza jego roli...Uff...bo ja już miałam jakieś mroczne wizje...a to tylko zeszyt
Jak to tylko!? Aż zeszyt... Nie umniejsza jego roli...
No chyba że to był zeszyt do religii to zwracam honor
Mruch
Fanka BB :)
Wow ile się tu dzieje!!
Kobity @Pixie_Dixie @hope322 gratuluję pięknych bet i moooocno trzymam kciuki za przyrost!!
@dżoasia niesamowita historia czas pokaże co dalej!! z niecierpliwością czekam na wynik jutrzejszej bety
@Mruch a w którym InviMed jesteś??
InviMed Wrocław
Oczekiwanie2017
Mnie dziś mama na in vitro namawiała, no i namówiła . Nie chciałam jej mówić o naszych problemach bo chciałam ja chronić przed niepotrzebnym jej stresem. Powiedziała, że nie ma co czekać i jak nam jeszcze nie wyszło to powinniśmy zrobić in vitro.
Wsparcie w najbliższych jest bardzo ważne. Dobrze jeżeli mama czy przyjaciółka wiedza, popierają i mogą potem wysłuchać i przytulić.
Oczekiwanie2017
Mi kazala Pani doktor przyjechać między 7-9 dc. Czyli w poniedziałek mykam jako mój 9 dc. Od pierwszego dnia cyklu biorę 3x1 estrofem i 1 tabletke rano i pół w południe encortonu. Przed wizytą dwie godziny wcześniej pobranie krwi do badania CHYBA estriadolu a u Ciebie jaka sytuacja?
Ja jestem umowiona na wizytę we wtorek czyli w 12dc. Estradiol też mam zbadać , ale zrobię to dzień wcześniej, bo wizytę mam o 8:00. Od 3dc biorę lek progynova (3 tabletki dziennie)- to coś podobnego do estrofemu. Encortonu nie mam bo na tą chwile wydaje się że nie jest u mnie potrzebny. No i witaminy, które dziewczyny zachwalaly - Ferti Formula Oil (ułatwiające zagniezdzenie zarodka). Może uda się w tym samym czasie transferowac i betowac
Oczekiwanie2017
Jestem po badaniu.
Mamy sie dobrze, obie. Rośniemy jak na drożdżach i chyba aż za dobrze. Jutro 29tc a Żywia waży 1,7kg... Pytałam jakiej wagi urodzeniowej mam się spodziewać więc lekarz powiedział, że jeśli dalej będzie przybierać w tym tempie to... 4,5 Ale mam się nie przejmować, bo na razie jest ułozona główką w górę i jeśli szybko się nie przekręci to póxniej nie bedzie miała miejsca, więc raczej cc
No ogólnie to się trochę zestrachałam
Najważniejsze, że wszystko jest dobrze. Duża dziewczynka to więcej obszaru do calowania
reklama
Podziel się: