Padam
Hmmm...czyli to trzeba zeszyt z wykresem wsadzać A my idioci żeśmy seksy uprawiali
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Padam
może wystarczy tylko wykres wyciąć ;]Hmmm...czyli to trzeba zeszyt z wykresem wsadzać A my idioci żeśmy seksy uprawiali
Ta,spać...z roboty wracam[emoji12] zanim dojadę na moje zadupie i się ogarne to będzie 23. A i tak zasnąć nie będę mogła bo będę znów rozmyślać...a co wy wszystkie już spać poszły czy jak? coś tu "cicho" dzisiaj...
to nie myśl za dużo tylko skróć sobie drogę ;] jakbym mogła cofnąć czas to bym tak zrobiła. A wiecie, że jak na samym początku po roku starań typowałam lekarza to miałam "na oku" 3. I w sumie wyszło, że minęło kilka lat i do wszystkich trzech chodziłam... Zastanawiam się często, co by było, jakbym od razu wybrała tego ostatniego...Ta,spać...z roboty wracam[emoji12] zanim dojadę na moje zadupie i się ogarne to będzie 23. A i tak zasnąć nie będę mogła bo będę znów rozmyślać...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
też bym tak zrobiła mi zalecali w 10dpt ale już w 6dpt byłam w labo. Ale ja miałam blastki to na Twoim miejscu poczekałabym do 9dpt, bo wiadomo, że 3dniowy może tez potrzebować ciut więcej czasuTylko najpierw chyba zrobi betę w labo, nie mam psychicznej siły iść kliniki
ehh... może od początku miałyśmy problemy, tylko, że wtedy to sie człowiek głupi cieszyl jak testy wychodziły negatywne. Zanim dotarło do mnie, że faktycznie mamy problem to minęło trochę czasu a i tak wydawało mi się niemożliwe, że mogłabym nie zajść naturalnie... Bo niby dlaczego mogłoby to mnie spotkać..?? ale czasem myślę, że cała ta droga jest dokładnie zaplanowana przez los...Ja to tylko się zastanawiam czemu się nie "wpadło" jak się było młodszym... A te procedury teraz były by abstrakcją
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no nie mogęmoże wystarczy tylko wykres wyciąć ;]
A tak serio to podobno od tyłu jest po bożemu bo blisko krzyża