reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wiem, ze prywatne gabinety z usg sa ale laboratorium nie widziałam. Trzeba bedzie obejsc sie bez tego niestety i czekac cierpliwie do serduszkowego. Jak sie czujesz po transferze? :)
Całkiem zwyczajnie :) Zapobiegawczo zaaplikowałam no-spe. Muszę poszukać czy nie można gdzieś zrobić bety prywatnie. Trzymam kciuki za Twoją jutrzejszy betę :)

reklama
Kochana jak Ty sie w ogóle czujesz? :* kiedy robisz betę? Teścik widziałam że Ci wczoraj wyszedł, bladzioch ale ja też taki miałam na początku :)

Dzisiaj emocje opadły bo test z rana nie pokazał mocniejszej kreski, teraz jak patrzę to nawet słabsza [emoji58] ide na betę jutro. A Ty miałaś blastke?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dziewczyny a jak to jest bo mnie to nurtuje. Jak ma się crio to ile przed rozmrażają zarodek i co potem patrzą przed transferem czy się rozwija czy jak? Do mnie w poniedziałek dzwonili że transfer we wtorek i że rozmrażają mój skarb i czy chcę embrioglue to co znaczy że już w poniedziałek go rozmrażali? Chyba musieli sprawdzić czy że tak powiem się rozmrozi przed podaniem mi go?
Ta jest ja miałam w poniedziałek a do mnie dzwonili w niedziele i w dniu transferu Pani embriolog powiedziała ze ładnie się rozmroził nie było problemów i ze ładnie się rozwija i został podany pierwszy najlepszy z 5

Dzisiaj emocje opadły bo test z rana nie pokazał mocniejszej kreski, teraz jak patrzę to nawet słabsza [emoji58] ide na betę jutro. A Ty miałaś blastke?

Tak ja miałam blastke, test robiłam 9 dpt i pokazał mocna kreskę, myślę że u Ciebie jest jeszcze za wcześnie
Pokaż zdjęcie dzisiejszego testu? Wyszła Ci kreska od razu czy po dłuższym czasie? :*

Tak ja miałam blastke, test robiłam 9 dpt i pokazał mocna kreskę, myślę że u Ciebie jest jeszcze za wcześnie
Pokaż zdjęcie dzisiejszego testu? Wyszła Ci kreska od razu czy po dłuższym czasie? :*

No po dłuższym niestety, a na zdjęciu nic nie widać. Kiedy betę robiłaś i ile miałaś?ja jutro mam 8 dpt

reklama
Do góry