reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiem, ze prywatne gabinety z usg sa ale laboratorium nie widziałam. Trzeba bedzie obejsc sie bez tego niestety i czekac cierpliwie do serduszkowego. Jak sie czujesz po transferze? :)
Całkiem zwyczajnie :) Zapobiegawczo zaaplikowałam no-spe. Muszę poszukać czy nie można gdzieś zrobić bety prywatnie. Trzymam kciuki za Twoją jutrzejszy betę :)

reklama
Kochana jak Ty sie w ogóle czujesz? :* kiedy robisz betę? Teścik widziałam że Ci wczoraj wyszedł, bladzioch ale ja też taki miałam na początku :)

Dzisiaj emocje opadły bo test z rana nie pokazał mocniejszej kreski, teraz jak patrzę to nawet słabsza [emoji58] ide na betę jutro. A Ty miałaś blastke?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dziewczyny a jak to jest bo mnie to nurtuje. Jak ma się crio to ile przed rozmrażają zarodek i co potem patrzą przed transferem czy się rozwija czy jak? Do mnie w poniedziałek dzwonili że transfer we wtorek i że rozmrażają mój skarb i czy chcę embrioglue to co znaczy że już w poniedziałek go rozmrażali? Chyba musieli sprawdzić czy że tak powiem się rozmrozi przed podaniem mi go?
Ta jest ja miałam w poniedziałek a do mnie dzwonili w niedziele i w dniu transferu Pani embriolog powiedziała ze ładnie się rozmroził nie było problemów i ze ładnie się rozwija i został podany pierwszy najlepszy z 5

Dzisiaj emocje opadły bo test z rana nie pokazał mocniejszej kreski, teraz jak patrzę to nawet słabsza [emoji58] ide na betę jutro. A Ty miałaś blastke?

Tak ja miałam blastke, test robiłam 9 dpt i pokazał mocna kreskę, myślę że u Ciebie jest jeszcze za wcześnie
Pokaż zdjęcie dzisiejszego testu? Wyszła Ci kreska od razu czy po dłuższym czasie? :*

Tak ja miałam blastke, test robiłam 9 dpt i pokazał mocna kreskę, myślę że u Ciebie jest jeszcze za wcześnie
Pokaż zdjęcie dzisiejszego testu? Wyszła Ci kreska od razu czy po dłuższym czasie? :*

No po dłuższym niestety, a na zdjęciu nic nie widać. Kiedy betę robiłaś i ile miałaś?ja jutro mam 8 dpt

reklama
Do góry