reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No po dłuższym niestety, a na zdjęciu nic nie widać. Kiedy betę robiłaś i ile miałaś?ja jutro mam 8 dpt

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Betę robiłam 10 dpt i miałam 228..
Takze trzymamy kciuki za wysoka betę kochana :* daj znać od razu Jak będziesz miała wynik, jutro będę co chwile zaglądać na forum :*

reklama
Ale powiem Wam ,ze to jest niesamowite jak z sekundy na sekundę zmienia sie Twoje nastawienie do świata z " qrwa No trudno, jedziemy dalej, nic sie nie stalo" na " qrwa jest tak beznadziejnie, nigdy sie nie uda ide skoczyć z mostu"......# hormony# życie [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ale powiem Wam ,ze to jest niesamowite jak z sekundy na sekundę zmienia sie Twoje nastawienie do świata z " qrwa No trudno, jedziemy dalej, nic sie nie stalo" na " qrwa jest tak beznadziejnie, nigdy sie nie uda ide skoczyć z mostu"......# hormony# życie [emoji33]

mam tak samo... raz mylę, że mam już zajebisty plan na następny raz i na pewno musi się udać a zaraz chce mi się qrwa wyć, że jeszcze ten raz się nie skończył i zaraz czarne myśli co zrobie jak mi coś spartolą i już nigdy nie bede mogła podejść albo przez to sie nie uda

Znam to doskonale...
W ciągu 10 minut przerabiam różne "opcje" jakie mam do wyboru w kwestii "leczenia"a i tak na nic nie moge się zdecydować i kończę stwierdzeniem-i tak się nie uda...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę się pochwalić jak sobie dzisiaj humor poprawiłam ;] Pierdołka ale jednak :)
Chyba ponad rok czasu nie malowałam paznokci bo w pracy po pierwsze nie mogę mieć długich, a nawet jakbym chciała to tak czy siak by mi przeszkadzały. A, że teraz na l4 udało mi się coś tam wyhodować to se kupiłam lakier i pomalowałam ;) Czasem warto zrobić coś dla siebie, choćby taka pierdołkę :D

Jeju mam to samo raz mówię do kropka, raz płaczę, raz się śmieję a raz krzyczę na wszystkich...
Oby u Ciebie były te ciążowe hormony ;) Już bliżej niż dalej a sikacza nie rób, lepiej idź na betę i poproś na cito, będziesz się mniej stresować, a jak ci nie daj Boże sikany nie wyjdzie to będziesz tylko niepotrzebnie płakać :)

reklama
Do góry