reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No tak całkowicie się z Tobą zgadzam, tylko czemu akurat te nasze losy muszą być aż tak pokręcone i musimy tyle wycierpieć???? Cały czas się zastanawiam komu mogę zadać to pytanie żeby uzyskać oczywiście odpowiedź [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już nie chcę wiedzieć po co i dlaczego, tylko byłabym wdzięczna jakby mi ktoś powiedział kiedy to się skończy i co mnie jeszcze po drodze czeka :( wtedy chyba wszystko bym zniosła, jeśli wiedziałabym ile jeszcze muszę pocierpieć, żeby w końcu osiągnąć cel...

reklama
Rozmawiałam z koleżanką. Ma już 4 dzieci dorosłych i jest już babcia. Co prawda ma 40 lat, ale wygląda pięknie. Dowiedziałam się, że jest z 5 w ciąży... A co najgorsze, że ona prosi Boga,żeby jej je zabrał!!myśli o aborcji lub o tabletkach... Boże jakie te życie jest niesprawiedliwe ona już spełniona,a jak słucham ja to mi krew w żyłach sie mrozi...jak bym chciała jej powiedzieć, że my tak bardzo chcemy, że od 2 lat biegamy po klinikach, a ona tylko jednym dotknięciem i ma i to niechciane! Jakie te życie jest niesprawiedliwe..
Mówię jej skoro Bóg to dał to wie co jest wam dobre...nie dochodzi do niej to

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Koniec... Serduszko mojej dziewczynki przestało bić... wybaczcie ale nie będzie mnie jakiś czas dopóki sobie tego wszystkiego nie poukladam w głowie i sercu ... reszcie życzę powodzenia
Brak słów Liv az mi sie slabo zrobilo... dlaczego to wszystko jest tak skomplikowane

Rozmawiałam z koleżanką. Ma już 4 dzieci dorosłych i jest już babcia. Co prawda ma 40 lat, ale wygląda pięknie. Dowiedziałam się, że jest z 5 w ciąży... A co najgorsze, że ona prosi Boga,żeby jej je zabrał!!myśli o aborcji lub o tabletkach... Boże jakie te życie jest niesprawiedliwe ona już spełniona,a jak słucham ja to mi krew w żyłach sie mrozi...jak bym chciała jej powiedzieć, że my tak bardzo chcemy, że od 2 lat biegamy po klinikach, a ona tylko jednym dotknięciem i ma i to niechciane! Jakie te życie jest niesprawiedliwe..
Mówię jej skoro Bóg tak to dał bo wie co jest wam dobre...nie dochodzi do niej to

syty głodnego nie zrozumie ;(

Hej:) ostatnio pisałam posta o tym że miałam jechać na wizyte przed transferową, ale nie doczekałam się @. Miałam zapisać się do ginekologa u mnie w mieście na sprawdzenie czy nie jest przyczyną jakaś torbiel. W niedzielę pojawiła się wymarzona moja kochana @ :-) omówiona już jestem na poniedziałek na wizytę przed transferową:)

Bedziemy trzymac kciuki :):)

reklama
Do góry