Wiesz z tym nie ma żartów, jak pęknie to można nie zdążyć, wstrząs i koniec . Dlatego dobrze gdybyś jednak poszła do kogoś na usg, my wszystkie martwimy się o Ciebie, zadbaj o siebie . Dziwna ta lekarka, tacy ludzie nie powinni leczyć. Pozdrawiam gorąco i pomyśl o tym usg.właśnie nic mnie nie boli i już mało co krwawie - wręcz tylko plamię dlatego to mnie dziwi... może stara faktycznie ma rację... zaraz mi łeb eksploduje od natłoku myśli. Może jak bede umierać to przynajmniej bez problemu mnie przyjmą
reklama
M@gda
Moderatorka
Dawaj nam znac co i jak. I przede wszystkim mysl optymistycznie.W lipcu byłam badana ale mam nadzieje ze jeszcze ustala mi jakąś wizytę w najbliższych tygodniach. Teraz zostaje mi czekanie. ..
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
pisces
Fanka BB :)
Na kursie przedmałżeńskim 3 lata temu. Ale Kożuchowska była jeszcze przed ciążaKursie czego? Sorki, ale jakie ty kursy przechodzisz?
M@gda
Moderatorka
Pozostaje tylko zacytowac jedna z epitafium "Bog tak chcial" ;pŚredniowiecze normalnie.
Tak tak, a jeśli nie uda Wam sie pomimo stosowania sie do rad zajść w ciąże tzn ze to kara Boska za Wasze grzechy i tak ma być!
dżoasia
robiła mi dziś usg i rzekomo wszystko wygląda ładnie. Ale idę jutro do mojej p dr sprzed ivf.Wiesz z tym nie ma żartów, jak pęknie to można nie zdążyć, wstrząs i koniec . Dlatego dobrze gdybyś jednak poszła do kogoś na usg, my wszystkie martwimy się o Ciebie, zadbaj o siebie . Dziwna ta lekarka, tacy ludzie nie powinni leczyć. Pozdrawiam gorąco i pomyśl o tym usg.
Już dzwonili i mam na 9.20. Jakby się działo coś nie tak to bede lecieć na sor ale mam nadzieję, ze nie będzie niespodzianek. A ta moja ma zayebysty sprzęt, z tego co obczaiłam to nawet lepszy niz w klinice od ivf więc myślę, że uruchomi wszystkie funkcje typu skanowanie 4d itp
gooossia17
dżoasia
haha dobrze, że psa nie mam bo mogły by być obawyTy, ale jak wywalisz latarnie i bedzie tak calkiem ciemno, to po 1. Nie wiadomo czy w lozku z mezem, z Jezusem czy jeszcze z kims innym, a po 2 maz nie ma pewnosci czy dobrze celuje i wtedy spada szansa do pol na pol
dżoasia
ja też miałam 7 to to teraz kciuki za sexik na szkiełkuHej, a wiec tak. Mam 7 prawidłowych komórek, już są zapładniane w piątek lub w niedziele transfer. Bardzo miło spędziłam czas w towarzystwie @Sol. Dostałam cała litanie leków jakie mam przyjmować. Ale radocha.
To dobrze, że jesteś po usg, mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze i w końcu będzie koniec tych nieprzyjemności.robiła mi dziś usg i rzekomo wszystko wygląda ładnie. Ale idę jutro do mojej p dr sprzed ivf.
Już dzwonili i mam na 9.20. Jakby się działo coś nie tak to bede lecieć na sor ale mam nadzieję, ze nie będzie niespodzianek. A ta moja ma zayebysty sprzęt, z tego co obczaiłam to nawet lepszy niz w klinice od ivf więc myślę, że uruchomi wszystkie funkcje typu skanowanie 4d itp
reklama
gooossia17
Hahhha kciuki, jestem taka szczęśliwa. Ufffja też miałam 7 to to teraz kciuki za sexik na szkiełku
Podziel się: