reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
***** mac! Asiu zgłoś się do szpitala. Sytuacja jest niezbyt ciekawa. Cholera wie czy to pozamaciczna czy poronienie zatrzymane. . . Tak czy inaczej musisz być pod kontrolą i w tej sytuacji szpital będzie najlepszym rozwiązaniem

[emoji127] 28.10.2017
kiedy ja właśnie do szpitalnej poradni chodziłam bo mnie tam odesłali ze skierowaniem. Jutro idę do mojej ostatniej deski ratunku ;)

szczerze to w du*ie ją mam, już tam więcej nie pójdę... teraz niech mi dr wystawi skierowanie nie na łyżeczkowanie tylko na laparoskoię z podejrzeniem pozamacicznej... i może jak dopisze, że pilne to się ktoś zainteresuje... qrwa nie mam siły sie prosić o łaskę więcej
Zgłoś się na sor i powiedz ze do tego wszystkiego boli cie brzuch, że ból jest rozlany i nie wiesz gdzie jest źródło. Inaczej ciebie oleja

[emoji127] 28.10.2017

Tylko ,ze u mnie w ogóle nie ma różnicy... No nic czekam dalej, lekarz zleci w sobotę betę ale pójdę w środę bo w sobotę nie mam gdzie

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
U mnie kreska byla tez slaba mimo ze beta byla ponad 50 a test niby czuly, trzymam kciuki za piekna bete i przyrosty[emoji4][emoji110]

Dziewczyny napisałam smsa do mojej wcześniejszej p. dr (ona mi usuwała polipa, robiła laparo itp, ale u nich nie robią ivf i dlatego zmieniałam klinike). Teraz mam ochote se przypierd..ić w łeb, że tego wcześniej nie zrobiłam. Odpisała prawie od razu i zaraz ma ktoś do mnie dzwonić żeby mi podać dokładny termin wizyty. Jest szansa ze jutro mnie przyjmie :)

Bardzo dobra decyzja!

nie pójde do innego bo ten co jest to mi dziad pecha przynosi - za każdym razem jak go widze nawet na korytarzu to wiem, że coś będzie nie tak. zresztą co on mi powie - zrobi usg w 15 sekund i zaprowadzi do pielęgniarek bo on jest taki ciulowaty. nie bede sie jakoś przemęczać i tak całymi dniami nic nie robię to może dotrzymam do czwartku...
jak wypisywalam sie ze szpitala to lekarz mowil ze w razie ostrego bolu brzucha, krwawienie, kolatania serca , dusznosci, dretwienia reki mam natychmiast do szpitala jechac. wiec ja,by cos takiego ci sie dzialo to natychmiast szpital, bo chodzi o twoje zycie .

reklama
luzik, ja odbębniłam tak jak się powinno a na leczenie i tak poszło 50tys. ciekawe czy nie taniej wypierd** tą latarnię :D
Ty, ale jak wywalisz latarnie i bedzie tak calkiem ciemno, to po 1. Nie wiadomo czy w lozku z mezem, z Jezusem czy jeszcze z kims innym, a po 2 maz nie ma pewnosci czy dobrze celuje i wtedy spada szansa do pol na pol ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry