reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

szczerze to w du*ie ją mam, już tam więcej nie pójdę... teraz niech mi dr wystawi skierowanie nie na łyżeczkowanie tylko na laparoskoię z podejrzeniem pozamacicznej... i może jak dopisze, że pilne to się ktoś zainteresuje... qrwa nie mam siły sie prosić o łaskę więcej
A nie możesz szybciej niz w czwartek isc do jakiegoś lekarza prywatnie do tej swojej kliniki aby zobaczyli co sie dzieje bo ta beta naprawdę jest już wysoka i jest duże ryzyko ze to ciąża pozamaciczna i aby jajowod do tego czwartku nie rozerwalo co za ku÷%+ ludzie masakra współczuję Ci kochana

reklama
A nie możesz szybciej niz w czwartek isc do jakiegoś lekarza prywatnie do tej swojej kliniki aby zobaczyli co sie dzieje bo ta beta naprawdę jest już wysoka i jest duże ryzyko ze to ciąża pozamaciczna i aby jajowod do tego czwartku nie rozerwalo co za ku÷%+ ludzie masakra współczuję Ci kochana
nie pójde do innego bo ten co jest to mi dziad pecha przynosi - za każdym razem jak go widze nawet na korytarzu to wiem, że coś będzie nie tak. zresztą co on mi powie - zrobi usg w 15 sekund i zaprowadzi do pielęgniarek bo on jest taki ciulowaty. nie bede sie jakoś przemęczać i tak całymi dniami nic nie robię to może dotrzymam do czwartku...

nie pójde do innego bo ten co jest to mi dziad pecha przynosi - za każdym razem jak go widze nawet na korytarzu to wiem, że coś będzie nie tak. zresztą co on mi powie - zrobi usg w 15 sekund i zaprowadzi do pielęgniarek bo on jest taki ciulowaty. nie bede sie jakoś przemęczać i tak całymi dniami nic nie robię to może dotrzymam do czwartku...
Przede wszystkim to nic nie nosi nic nie podnosc a boli cos Ciebie czy nic bo mnie to tak ta prawa strona bolała ze że myślałam że jajko zniose co za zjebana baba z tej lekarski o ja to juz bym aferę jej zrobiła uważaj na siebie kochana a dużo krwawisz czy juz nie ?

Przede wszystkim to nic nie nosi nic nie podnosc a boli cos Ciebie czy nic bo mnie to tak ta prawa strona bolała ze że myślałam że jajko zniose co za zjebana baba z tej lekarski o ja to juz bym aferę jej zrobiła uważaj na siebie kochana a dużo krwawisz czy juz nie ?
właśnie nic mnie nie boli i już mało co krwawie - wręcz tylko plamię dlatego to mnie dziwi... może stara faktycznie ma rację... zaraz mi łeb eksploduje od natłoku myśli. Może jak bede umierać to przynajmniej bez problemu mnie przyjmą :p

właśnie nic mnie nie boli i już mało co krwawie - wręcz tylko plamię dlatego to mnie dziwi... może stara faktycznie ma rację... zaraz mi łeb eksploduje od natłoku myśli. Może jak bede umierać to przynajmniej bez problemu mnie przyjmą :p
Zupelnie sie nie znam na tym ale strasznie to przykre,że trwa towłaśnie tyle czasu i nadal żadnych konkretnych informacji nie masz.. przeciez to moze byc właśnie niebezpieczne dla Ciebie :/

U mnie kreska nie jest mocniejsza, wiec chyba jutro na betę skocze ...[emoji58]

Tak, juz pisałam,se tez zdziwiona byłam. Nie zmieniłam wszystkiego ale staram sie jednak nie jeść zimnych rzeczy i rozgrzewać organizm cały czas [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Kreską się nie przejmuj! Ja przy becie ponad 200 miałam bardzo bladą aż się wystraszyłam bo na pamiątkę chciałam mieć dwie wyraźne :p Marsz na betę i będziesz spokojna :happy:

reklama
Kochane poniewaz grupa zostala zalozona poznym wieczorem i wiekszosc z was jeszcze nie zauwazyla postu o powstaniu grupy na fb. Dlatego tez grupa zostaje jako zamknieta do jutra tak zebyscie mogly sie do niej dodac jesli macie taka chec. Popoludniu zostanie zmieniona na tajna.
Niemartwcie sie i tak w dalszym ciagu nikt nie widzi ze do niej nalezycie z waszych znajomych
Dobranoc kochane :)

Dołączysz mnie proszę tez bo nie mogę wyszukać tej grupy - napisałam priv jaka mam nazwę profilu. Dzieki

Do góry