A nie możesz szybciej niz w czwartek isc do jakiegoś lekarza prywatnie do tej swojej kliniki aby zobaczyli co sie dzieje bo ta beta naprawdę jest już wysoka i jest duże ryzyko ze to ciąża pozamaciczna i aby jajowod do tego czwartku nie rozerwalo co za ku÷%+ ludzie masakra współczuję Ci kochanaszczerze to w du*ie ją mam, już tam więcej nie pójdę... teraz niech mi dr wystawi skierowanie nie na łyżeczkowanie tylko na laparoskoię z podejrzeniem pozamacicznej... i może jak dopisze, że pilne to się ktoś zainteresuje... qrwa nie mam siły sie prosić o łaskę więcej
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
nie pójde do innego bo ten co jest to mi dziad pecha przynosi - za każdym razem jak go widze nawet na korytarzu to wiem, że coś będzie nie tak. zresztą co on mi powie - zrobi usg w 15 sekund i zaprowadzi do pielęgniarek bo on jest taki ciulowaty. nie bede sie jakoś przemęczać i tak całymi dniami nic nie robię to może dotrzymam do czwartku...A nie możesz szybciej niz w czwartek isc do jakiegoś lekarza prywatnie do tej swojej kliniki aby zobaczyli co sie dzieje bo ta beta naprawdę jest już wysoka i jest duże ryzyko ze to ciąża pozamaciczna i aby jajowod do tego czwartku nie rozerwalo co za ku÷%+ ludzie masakra współczuję Ci kochana
Przede wszystkim to nic nie nosi nic nie podnosc a boli cos Ciebie czy nic bo mnie to tak ta prawa strona bolała ze że myślałam że jajko zniose co za zjebana baba z tej lekarski o ja to juz bym aferę jej zrobiła uważaj na siebie kochana a dużo krwawisz czy juz nie ?nie pójde do innego bo ten co jest to mi dziad pecha przynosi - za każdym razem jak go widze nawet na korytarzu to wiem, że coś będzie nie tak. zresztą co on mi powie - zrobi usg w 15 sekund i zaprowadzi do pielęgniarek bo on jest taki ciulowaty. nie bede sie jakoś przemęczać i tak całymi dniami nic nie robię to może dotrzymam do czwartku...
Pixie_Dixie
Ej narazie nie ma co sie tak nastawiac. Jeszcze za wczesnie. Podzielisz sie ta dietą co Wami Pani od aku powiedziala?
Podaj meila [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja tez chce dasz i mi ???Podaj meila [emoji6]
dżoasia
właśnie nic mnie nie boli i już mało co krwawie - wręcz tylko plamię dlatego to mnie dziwi... może stara faktycznie ma rację... zaraz mi łeb eksploduje od natłoku myśli. Może jak bede umierać to przynajmniej bez problemu mnie przyjmąPrzede wszystkim to nic nie nosi nic nie podnosc a boli cos Ciebie czy nic bo mnie to tak ta prawa strona bolała ze że myślałam że jajko zniose co za zjebana baba z tej lekarski o ja to juz bym aferę jej zrobiła uważaj na siebie kochana a dużo krwawisz czy juz nie ?
walczaca o szczescie
Priv ;-)Podaj meila [emoji6]
walczaca o szczescie
Zupelnie sie nie znam na tym ale strasznie to przykre,że trwa towłaśnie tyle czasu i nadal żadnych konkretnych informacji nie masz.. przeciez to moze byc właśnie niebezpieczne dla Ciebie :/właśnie nic mnie nie boli i już mało co krwawie - wręcz tylko plamię dlatego to mnie dziwi... może stara faktycznie ma rację... zaraz mi łeb eksploduje od natłoku myśli. Może jak bede umierać to przynajmniej bez problemu mnie przyjmą
ludek
U mnie kreska nie jest mocniejsza, wiec chyba jutro na betę skocze ...[emoji58]
Tak, juz pisałam,se tez zdziwiona byłam. Nie zmieniłam wszystkiego ale staram sie jednak nie jeść zimnych rzeczy i rozgrzewać organizm cały czas [emoji6]
Kreską się nie przejmuj! Ja przy becie ponad 200 miałam bardzo bladą aż się wystraszyłam bo na pamiątkę chciałam mieć dwie wyraźne Marsz na betę i będziesz spokojna
reklama
Mruch
Kochane poniewaz grupa zostala zalozona poznym wieczorem i wiekszosc z was jeszcze nie zauwazyla postu o powstaniu grupy na fb. Dlatego tez grupa zostaje jako zamknieta do jutra tak zebyscie mogly sie do niej dodac jesli macie taka chec. Popoludniu zostanie zmieniona na tajna.
Niemartwcie sie i tak w dalszym ciagu nikt nie widzi ze do niej nalezycie z waszych znajomych
Dobranoc kochane
Dołączysz mnie proszę tez bo nie mogę wyszukać tej grupy - napisałam priv jaka mam nazwę profilu. Dzieki
Podziel się: