reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ej narazie nie ma co sie tak nastawiac. Jeszcze za wczesnie. Podzielisz sie ta dietą co Wami Pani od aku powiedziala?
Tak jutro beta, a ta kreska to moze jakaś biochemiczna.... emocje opadły, troszkę mi juz smutno ale to nic bo jakby co to w następnym cyklu następna próba [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Mam dwa takie skarby i rzeczywiście chyba one najbardziej czują co przeżywam. Według opisu co dzieje z zarodkiem to w zasadzie jeśli wszystko dobrze to dopiero jutro powinien zacząć produkować betę więc nie wiem co robić. A to moje skarby które też czekają na dzidziusiaZobacz załącznik 823734
Cudne!! [emoji7]
To ja bym poczekala dla spokoju i zrobila bete w czwartek! Bedzie pozytywna zobaczysz Twoj kropek od poczatku pokazal ze jest silny i waleczny[emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

to super! polska służba zdrowia dba o nas jak żodyn!
jak sie nie przekręcę to dopiero w czw idę go mojego bo jutro ani dzisiaj go nie ma :(
Ja bym na twoim miejscu wróciła do tego babsztyla i pokazała jej betę i zapytała czy długo z taka rosnąca beta mam chodzić do wuja to sie w głowie nie mieści ja z taka beta to byłam operowana bo ciąża była w jajowodze a krwawienia miałam jak na okres to nie jest śmieszne co oni sobie kur%÷ myślą

Ja bym na twoim miejscu wróciła do tego babsztyla i pokazała jej betę i zapytała czy długo z taka rosnąca beta mam chodzić do wuja to sie w głowie nie mieści ja z taka beta to byłam operowana bo ciąża była w jajowodze a krwawienia miałam jak na okres to nie jest śmieszne co oni sobie kur%÷ myślą
szczerze to w du*ie ją mam, już tam więcej nie pójdę... teraz niech mi dr wystawi skierowanie nie na łyżeczkowanie tylko na laparoskoię z podejrzeniem pozamacicznej... i może jak dopisze, że pilne to się ktoś zainteresuje... qrwa nie mam siły sie prosić o łaskę więcej

reklama
Do góry