reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to pieknie;) betka to juz tylko formalnosc:)
Ja juz oblecialam wizyte. Kurde nie jestem przyzwyczajona to takich miejsc... gabinet usg jest gdzies indziej niz dr przyjmuje no i moja wiz dzis wygladala tak, ze weszla jakas babka do dr, za chwile poszly na usg wiec mnie dr tez zawolala po drodze,zrobila usg, powiedziala ze jest ok, kazala zaaplikowac jeszcze 2 tabl tego arthrotecu,ktore w biegu rzucila mi baba z "recepcji" i kazala po @ isc do prowadzacego. Bete zrobic w przyszlym tyg. Nawet nie bylam w gabinecie tym wizytowym... i tyle... nawet nie wiem jak to wyglada na usg ani co bo mi nic nie powiedziala...
Masakra idzie lepiej do swojego lekarza bo tak.będę dawać te tabletki a beta i tak rośnie :(

reklama
Jak chcecie to ja wam sikne...
Nie czaje tej dr, ona nie widzi potrzeby zabiegu, twierdzi ze jest wsio ok a beya dzis 1640. W pt byla 1200... no nic umawiam sie na jutro do mojego :(
Ja nie mogę, co się dzieje o_O podziwiam Cie bo już bym chyba rozniosła panią dr. Wróciłabym z beta. Przecież to nie żarty. Krzywada Ci się może stać.

Hey dziewczyny kolejny dzień się zaczyna. Dziś 7dpt... Wciąż za wcześnie na testy przy trzydniomym zarodku. Wczoraj czułam wieczorem takie kłucie i aż się popłakałam że coś nie tak. Trwało to dosłownie 5 minut ale się normalnie załamałam. Jeszcze z M znowu spina. Hormony mi szaleją a on tego nie rozumie. Wiem wiem że też przeżywa ale ja nie mam już siły i nie wiem jak dam radę jeśli się nie uda... Jedynie moje kochane cztery łapy dają mi nadzieję bo tulą się do brzucha mi dziwnie często..Zobacz załącznik 823723 Zobacz załącznik 823723 Zobacz załącznik 823724
Nasz kochane cztery lapy [emoji173] ja po transferze mialam takie odczucia ze tylko moja suczka wie co przezywam. Trzymam kciuki bedzie dobrze [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hey dziewczyny kolejny dzień się zaczyna. Dziś 7dpt... Wciąż za wcześnie na testy przy trzydniomym zarodku. Wczoraj czułam wieczorem takie kłucie i aż się popłakałam że coś nie tak. Trwało to dosłownie 5 minut ale się normalnie załamałam. Jeszcze z M znowu spina. Hormony mi szaleją a on tego nie rozumie. Wiem wiem że też przeżywa ale ja nie mam już siły i nie wiem jak dam radę jeśli się nie uda... Jedynie moje kochane cztery łapy dają mi nadzieję bo tulą się do brzucha mi dziwnie często..Zobacz załącznik 823723 Zobacz załącznik 823723 Zobacz załącznik 823724
Śliczny piesełek!!!

Jak się dokładnie nazywa to badanie co robicie na wykrycie bakterii bo mi lekarz nic nie zleca oprócz morfologii i moczu a chciałam dla spokoju zrobić. To jest posiew z szyjki czy co?

reklama
0

Załączniki

• FB_20170916_10_18_40_Saved_Picture(1).jpg
    FB_20170916_10_18_40_Saved_Picture(1).jpg
    66,3 KB · Wyświetleń: 236
Ostatnia edycja:
Do góry