reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane grupa juz powstala nazywa sie Siłaczki :) to tak na predce wymyslone ale czekam na ewentualne propozycje zmiany nazwy.
Dzis do 23:30 bedzie ona grupa zamknieta tak zebyscie bez problemu mogly sie do niej dodac po uplywie tego czasu zmieni sie na grupe tajna i wtedy juz tylko po weryfikacji bede dodawac czlonkow :)
@Magda jestes juz dodana do grupy poniewaz ciebie mialam w znajomych z osob ktore jeszcze sa na forum a warunkiem zalozenia grupy bylo dodanie znajomego :) nie gniewaj sie
dzień dobry, ja chciała dołączyć :D i wysłałam prośbę :)

reklama
Cześć dziewczyny. Czytam Was codziennie na bieżąco. Trzymam za Was wszystkie kciuki.
Za radą @dżoasia poszłam do katakumbów w szpitalu żeromskiego na badanie krwi w 3dc. Dzis odebrałam wyniki. Nie wiem co myśleć. Pomożecie? Co takie wyniki znaczą w kwestii IVF?
Zobacz załącznik 823703
Fsh trochę wysokie...
Podwyższony FSH związany jest zwykle z obecnością zaburzeń na którymś z etapów osi podwzgórze-przysadka-gonady. W większości przypadków jest wynikiem pogarszającej się czynności jajników będącej istotą zjawiska menopauzy...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale oczywiście to lekarz powinien zinterpretować i mieć cały obraz wyników i innych objawów

Zastanawiam się, czy raz zastosowany gonapeptyl na pęknięcie pęcherzyka w poprzedni cyklu mógł jakoś wpłynąć na wyniki LH i FSH? Robiłam wyniki chyba po 17 dniach od zastrzyku...

Ale oczywiście to lekarz powinien zinterpretować i mieć cały obraz wyników i innych objawów

Ja miałam w grudniu robione fsh i lh i było ok.
Teraz zlecił mi powtórkę ale od 3 tyg nie pojechałam po wyniki bo się boję...
Zobaczę dopiero na wizycie.

reklama
Do góry