Ale dalej ciagniesz l4 czy juz nie ?no! przeprosimy przyjęte. Ja tak radziłam bo mnie załatwili tak w jednej firmie w której pracowałam kupę lat nabawiłam sie nerwicy wkorpo i jak zaszłam w ciazei poroniłam zestresu na bank to do widzenia bo jest ktos tanszy za mnie juz..w drugiej firmie tez zestresowana nie chcialam l4, kąbinowałam z usg z wizytami ico? zaprosili mój dział nasz kolenie 350 km do innego miasta zeby nam wręczyc wypowiedzenia. Więc ja juz teraz patrze tylko na siebie. Żadna firma juz nie bedzie wazniejsza od mojego zdrowia i moich starań.
A mojeL4 do dziś i kontrola w środę
reklama
Tak samo chce zrobić dalej niech myślą że mnie tak kręgosłup boli a jak ten lekarz mi nie da to pójdę do psychiatry heheJa też ciągne l4 od kiedy miałam torbiele i tak zostanie już do transferu. Nie muszę się nikomu do niczego przyznawać tylko cały czas mówie że to przez te torbiele A jak odbiorę wynik pozytywnej bety to powiem że jestem w ciąży Mam nadzieję że będzie mi dane wypowiedzieć te słowa
gosia321
Fanka BB :)
Kochane poniewaz grupa zostala zalozona poznym wieczorem i wiekszosc z was jeszcze nie zauwazyla postu o powstaniu grupy na fb. Dlatego tez grupa zostaje jako zamknieta do jutra tak zebyscie mogly sie do niej dodac jesli macie taka chec. Popoludniu zostanie zmieniona na tajna.
Niemartwcie sie i tak w dalszym ciagu nikt nie widzi ze do niej nalezycie z waszych znajomych
Dobranoc kochane
Niemartwcie sie i tak w dalszym ciagu nikt nie widzi ze do niej nalezycie z waszych znajomych
Dobranoc kochane
Gosiu wysłałam Ci priv abyś mnie dołączyła nie moge znaleźć tej grupyKochane poniewaz grupa zostala zalozona poznym wieczorem i wiekszosc z was jeszcze nie zauwazyla postu o powstaniu grupy na fb. Dlatego tez grupa zostaje jako zamknieta do jutra tak zebyscie mogly sie do niej dodac jesli macie taka chec. Popoludniu zostanie zmieniona na tajna.
Dobranoc kochane
asinka89
kochana a ta grupa siłaczki to z zdjeciem dzidzi jest?Kochane grupa juz powstala nazywa sie Siłaczki to tak na predce wymyslone ale czekam na ewentualne propozycje zmiany nazwy.
Dzis do 23:30 bedzie ona grupa zamknieta tak zebyscie bez problemu mogly sie do niej dodac po uplywie tego czasu zmieni sie na grupe tajna i wtedy juz tylko po weryfikacji bede dodawac czlonkow
@Magda jestes juz dodana do grupy poniewaz ciebie mialam w znajomych z osob ktore jeszcze sa na forum a warunkiem zalozenia grupy bylo dodanie znajomego nie gniewaj sie
Rustynka
Takkochana a ta grupa siłaczki to z zdjeciem dzidzi jest?
gosia321
Takkochana a ta grupa siłaczki to z zdjeciem dzidzi jest?
dżoasia
gooossia17
Hello, czekam właśnie w rejestracji. Nawet nocka nie była zła, przespałam, trochę się pokręciłam ale najważniejsze, ze prawie cała spałam jajniki tak mnie bolą i do tego jestem głodna ale dzielnie czekam! Proszę trzymać kciukasy o 8:00!!!
reklama
HopeFul87
Ja tez sie lecze w łódzkiej gamecie, jutro wizyta i przygotowania do crio...Ja teraz chodzę do dr.Justyny Makowskiej . Raz nie było Guzowskiego i ona musiała mnie przyjąć no i tak już mnie zawsze zapisuje na wizytę do siebie. Nie wiem czy na dobre ta zmiana mi wyjdzie ale mam nadzieję że tak
Podziel się: