reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja bym pociagiem musiala.dojechac, ale gdzies na sienkiewicza moznaby sie zobaczyc. I tym razem tez nie zartuje :) tak jak nie zartowalam z Toruniem! Teraz do srody jestem w wawie. W czwartek wracam wiec moze najbliższy piatek?? Albo jeszcze lepiej poniedzialek po weekendzie??? Ktos jeszcze jest z okolic Kielc i mogly/chcialby dojechac?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A nie lepiej w Warszawie? Może więcej z nas by się zebrało... Albo najpierw Wy u siebie a potem jakoś w niedługim czasie Warszawa :)

Hej hej [emoji1]
Dzisiejsze usg zaliczam do udanych : Piotruś przybrał 250 g i dziś ważył juz 2350 a Olcia tez nie przybiera i waży 3280 . Różnica między nimi się utrzymuje ale przybierają na prawdę ładnie

[emoji127] 28.10.2017

Super, czyli Piotruś od małego słucha Mamy i przybiera na wadze :)

No właśnie czasami długo to trwa. Ale zależy też co dokładnie Ci wyszło. Spróbuj skontaktować się z Novum i zapytać czy w takim przypadku pozwolą Ci podejść do histero (bo może to nie być nic znaczącego i nie będzie przeszkadzało).
U mnie za każdym razem w posiewie wychodziła nowa bakteria. One raczej sie nie powtarzały i nie wiem czy nie był to efekt tego że nie brałam probiotyku. Zobaczę jai teraz bede mieć wymaz jak skończę antybiotyk

Wróciłam właśnie od lekarza.
Torbiel jedna została ale malutka i po 4 miesiącach odmawiania mi w końcu usłyszałam TAK !!!
Doczekałam się :):):):p:p:tak::tak::tak::tak::-) :):-) :):-) :) Radość przeogromna :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Transfer mam ustalony na 3 października :yes::yes::yes::yes::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Przepraszam że ja tylko o sobie ale od paru dni tu nie zaglądałam i nie ogarniam co się dzieje...;)
Dziewczyny...jestem szczęśliwa. Mam nadzieję że to początek dobrych wiadomości

Torbiel jedna została ale malutka i po 4 miesiącach odmawiania mi w końcu usłyszałam TAK !!!
Doczekałam się :):):):p:p:tak::tak::tak::tak::-) :):-) :):-) :) Radość przeogromna :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Transfer mam ustalony na 3 października :yes::yes::yes::yes::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Przepraszam że ja tylko o sobie ale od paru dni tu nie zaglądałam i nie ogarniam co się dzieje...;)
Wreszcie się doczekałaś!!! :) Oby w końcu zaświeciło Ci słoneczko!!!

Szczęśliwa Ty (przyszła mama) to szansa na szczęśliwe dzieci :). Tak trzymaj a my też trzymamy - wielkie kciuki za powodzenie transferu.

reklama
Do góry