Dziękuję za poradę też tak myślę ze zostanękochana lepiej zostan na l4 praca lekka tam nie jest sama kiedys pracowalam tam..a lepiej wyglada l4 w ciagłosci niz co jakis czas ...taka moja rada
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Nie wiedzialam ze masz tak daleko to w takim razie zbieraj dalej te grzyby hahaWłaśnie ze nie moge iść do innego bo on sobie nie życzy aby inny się wpierdalal hehe tak pracuje po 8 h czasem i środki też pracuje a do lekarza mam 120 km więc kawałek idę dalej na l4
Evelin83
to ja chętnieJa bym pociagiem musiala.dojechac, ale gdzies na sienkiewicza moznaby sie zobaczyc. I tym razem tez nie zartuje tak jak nie zartowalam z Toruniem! Teraz do srody jestem w wawie. W czwartek wracam wiec moze najbliższy piatek?? Albo jeszcze lepiej poniedzialek po weekendzie??? Ktos jeszcze jest z okolic Kielc i mogly/chcialby dojechac?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Evelin a jak u ciebie dzisiaj? Jak sie czujesz?to ja chętnie
Evelin83
rano wzielam magnez juz bez nospy, i czuje brzuch ale to tylko takie pobolewanie. zastanawiam sie czy nie umowic sie na wizyte wczesniej bo dopiero mam 11.10 , tylko ze badan jeszcze nie porobilam sobie. mam nadzieje ze to tylko moj bobasek posxerzal sobie domekEvelin a jak u ciebie dzisiaj? Jak sie czujesz?
Ja tez chyba tak zrobię wezmę dalej l4 tak sądzę szczerze to już w dupie mam tą robotę nawet mi na niej nie zależy chyba nie chce wracać i sie stresować co będzie czy dadzą wolne czy nie ile nocek dostanę szkoda gadaćJa też mam ciężko w pracy bo przez wcześniejsze dwie laparoskopie w sumie w tym roku to mnie już chyba z 4 miesiące nie było ale teraz też wzięłam l4. Wiem że w pracy krzywo patrzą ale trudno nie chcę sobie wyrzucać potem że może to przez to że pracowałam a u mnie stres duży w robocie. Jeśli nie daj Boże się nie uda to przynajmniej będę wiedziała że zrobiłam wszystko by pomóc kropkowi.
Na początku masz samą krewapropo badan, mam skierowanie na glukoze czy to jest to badanie gdzie pije sie glukoze i czeka godzine dwie, czy na poczatku jest tylko krew bez picia tego ?
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Evelin83
ok, dziekiNa początku masz samą krew
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
reklama
Ze już przeszlas, to pozytywna wiadomośc[emoji6]dziewczyny a co oznacza wynik różyczki IGG DODATNI? Jak nie urok to sraczka
---25tc---
Podziel się: