reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zawsze mozesz tutaj nam napisac co ci lezy na sercu i watrobie:) my tu co najwyzej zalecamy resecik, nie zadne psychotropy hihi. A tak serio to mi bardzo pomaga to forum. Poczatkowo tylko podczytywalam i to chyba przez 2miesiace a potem zebralam sie na odwage, napisalam i zostalam :)
Podgladacz!!!

Zapraszam niezdecydowanych podgladaczy!!! Razem razniej.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@misis188 @Ropuszka666 mieszkam koło Radomia więc na zadupiu [emoji14] no i teraz się zastanawiam gdzie można zrobić takie badanie .... hmm
Kolo Radomia to nie takie znow zadupie. Ja pochodze z polowy drogi miedzi Kielcami a Radomiem (tylko 30km od Radomia) nie kest tak zle. A tak serio jesli na jakiejs wiosce to zazdroszcze - pieknie tam jest!

Część dziewczęta ja dzis z pytaniem z innej beczki. Co za miejscowość nadmorska byście polecily? Macie jakiś "swój " ośrodek zaprzyjaźniony (ale gdzie z psem mozna) bo czas z mężem pojechać i odpoczac. Nie mogę się zdecydować gdzie jechać ale też i cos zobaczyć może zabytki itp. Gdańsk Hel Sopot Kołobrzeg Władysławowo odpada. Poradzcie coś :)
Ja malo nad Polskim morzem bywam, ale moze dziewczyny cos.podpowiedza.

A co u ciebie? Komorki pojechaly na badanie? Sorki, jesli zadaje glupie lub nieaktualne pytanie, ale zakrecona jestem ostatnio.

Oj Gosinka dzisiaj pierwsza a ja musiałam poczekać i dać szanse kresce .... co sadzicie?

1506316362-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Piekna, wyrazna i duzo obiecujaca. Pewno już po becie jestes ;)

Witam dziewczynki ;) dzisiaj zaczynam swój lepszy czas zaczynam brać antyki jestem w niebowzieta ;) bardzo sie cieszę to juz coraz bliżej Ale nadal mam problem czy wracać do pracy i pracować nie wiem czy stres i przemęczenie będzie dobrym rozwiązaniem co o tym sądzicie a pracuje w dużym sklepie Biedronka ????? Pomocy kochane
kochana lepiej zostan na l4 praca lekka tam nie jest sama kiedys pracowalam tam..a lepiej wyglada l4 w ciagłosci niz co jakis czas ...taka moja rada :)

reklama
Do góry