reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zawsze mozesz tutaj nam napisac co ci lezy na sercu i watrobie:) my tu co najwyzej zalecamy resecik, nie zadne psychotropy hihi. A tak serio to mi bardzo pomaga to forum. Poczatkowo tylko podczytywalam i to chyba przez 2miesiace a potem zebralam sie na odwage, napisalam i zostalam :)
Podgladacz!!!

Zapraszam niezdecydowanych podgladaczy!!! Razem razniej.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@misis188 @Ropuszka666 mieszkam koło Radomia więc na zadupiu [emoji14] no i teraz się zastanawiam gdzie można zrobić takie badanie .... hmm
Kolo Radomia to nie takie znow zadupie. Ja pochodze z polowy drogi miedzi Kielcami a Radomiem (tylko 30km od Radomia) nie kest tak zle. A tak serio jesli na jakiejs wiosce to zazdroszcze - pieknie tam jest!

Część dziewczęta ja dzis z pytaniem z innej beczki. Co za miejscowość nadmorska byście polecily? Macie jakiś "swój " ośrodek zaprzyjaźniony (ale gdzie z psem mozna) bo czas z mężem pojechać i odpoczac. Nie mogę się zdecydować gdzie jechać ale też i cos zobaczyć może zabytki itp. Gdańsk Hel Sopot Kołobrzeg Władysławowo odpada. Poradzcie coś :)
Ja malo nad Polskim morzem bywam, ale moze dziewczyny cos.podpowiedza.

A co u ciebie? Komorki pojechaly na badanie? Sorki, jesli zadaje glupie lub nieaktualne pytanie, ale zakrecona jestem ostatnio.

Oj Gosinka dzisiaj pierwsza a ja musiałam poczekać i dać szanse kresce .... co sadzicie?

1506316362-aaaaaa.jpeg

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Piekna, wyrazna i duzo obiecujaca. Pewno już po becie jestes ;)

Witam dziewczynki ;) dzisiaj zaczynam swój lepszy czas zaczynam brać antyki jestem w niebowzieta ;) bardzo sie cieszę to juz coraz bliżej Ale nadal mam problem czy wracać do pracy i pracować nie wiem czy stres i przemęczenie będzie dobrym rozwiązaniem co o tym sądzicie a pracuje w dużym sklepie Biedronka ????? Pomocy kochane
kochana lepiej zostan na l4 praca lekka tam nie jest sama kiedys pracowalam tam..a lepiej wyglada l4 w ciagłosci niz co jakis czas ...taka moja rada :)

reklama
Do góry