reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bardzo Was podziwiam za determinacje. Naprawde wielki szacun, zwlaszcza dla Ciebie, jestes bardzo dzielna, musisz toczyc podwojna walke ale wierze, ze w koncu zostanie Ci to wynagrodzone :)
no ostatnio bylismy pelni nadzieji...i nie wyszło ..jutro mam histeriskopie i zobaczymy,mam nadzieje ze za drugim razem sie uda..

reklama
Dziewczyny tak czytam właśnie co tam naskrobalyscie przez te dwa dni co mnie nie było i w sumie ja też mam stwierdzoną ta niepłodność "idiotyczna" ( tak sobie mówię bo mi łatwiej:p ) i czytam o tych komórkach NK i chyba muszę to zrobić . .. powiedzcie mi jak wygląda to badanie czy zrobię je w każdym laboratorium ? To jest badanie z krwi? Wiem że mogę poczytać na necie ale wolę wasze rady :* muszę powtórzyć badanie nasienia żeby mieć świeże wyniki bo bierze mój M witaminki polecone od prof. @dżoasia haha :p :D ... coś doradzacie żebym jeszcze zrobiła ? Wizyte mam 25 października w nowej klinice i chce dorobić jakieś badania żeby nie musiec dlugo czekac i zaczac DZIAŁAĆ :D

A skąd jesteś ? Ja robiłam w Łodzi w APC która specjalizuje się w immunologi i tak miałam wizytę u specjalisty by skonsultować wyniki . Ja wydałam na badania immunologiczne wraz z wizytami 1800 zł . Moja najlepiej wydane pieniądze . Pobierają z krwi od ręki w sunie na wszystkie wyniki czekałam trzy tygodnie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tak czytam właśnie co tam naskrobalyscie przez te dwa dni co mnie nie było i w sumie ja też mam stwierdzoną ta niepłodność "idiotyczna" ( tak sobie mówię bo mi łatwiej:p ) i czytam o tych komórkach NK i chyba muszę to zrobić . .. powiedzcie mi jak wygląda to badanie czy zrobię je w każdym laboratorium ? To jest badanie z krwi? Wiem że mogę poczytać na necie ale wolę wasze rady :* muszę powtórzyć badanie nasienia żeby mieć świeże wyniki bo bierze mój M witaminki polecone od prof. @dżoasia haha :p :D ... coś doradzacie żebym jeszcze zrobiła ? Wizyte mam 25 października w nowej klinice i chce dorobić jakieś badania żeby nie musiec dlugo czekac i zaczac DZIAŁAĆ :D
Kochana a skad jestes? Jest tylko pare miejsc gdzie mozna to badanie zrobić. Jest to badanie z krwi. Ja jezdze robic je do Krakowa do szpitala dzueciecego w prokocimiu ale na to badanie sie trzeba umawiac

dziekuje..no jest mi coraz ciezej..szczegolnie teraz kiedy kasa chorych odmowiła nam leczenia meza ostatnim lekiem jaki mogl by mu pomoc..i to ciagle czekanie i sluchanie ze znow pogorszenie nowe przerzuty itd...glowa mala
Kochans przepraszam ze pytam ale co zaatakowal ten rak? U nas w pracy jest osoba ktora miala glejaka. Operacyjnie usuneli 90% bo reszty nie mogli, chory nie poddal sie chemioterapii tylko zaczal sie inaczej odzywiac. Duzo warzyw, owocow, zero cukru i nie wiem co tam jeszcze dokladnie i ostatnio na badaniach nie bylo juz go. Albo to cod albo to odzywianie taki mialo wplyw na nawet nie dalszy rozwój choroby tylko jej likwidacje-brakuje mi slowa.

@misis188 @Ropuszka666 mieszkam koło Radomia więc na zadupiu :p no i teraz się zastanawiam gdzie można zrobić takie badanie .... hmm

To myśle ze Łódź będziesz miała najbliżej i w razie czego naprawdę super specjalistę bo musisz wiedzieć ze mało ginekologów w klinikach zna się na immunologi i jeśli faktycznie coś by wyszło to raczej oni niw dostosują leczenia . Ja myśle ze warto bo nas z tymi problemami jest tu na forum naprawdę dużo dziewczyn i kilka z nas jest właśnie w upragnionej ciąży [emoji846]

To myśle ze Łódź będziesz miała najbliżej i w razie czego naprawdę super specjalistę bo musisz wiedzieć ze mało ginekologów w klinikach zna się na immunologi i jeśli faktycznie coś by wyszło to raczej oni niw dostosują leczenia . Ja myśle ze warto bo nas z tymi problemami jest tu na forum naprawdę dużo dziewczyn i kilka z nas jest właśnie w upragnionej ciąży [emoji846]

A ile razy musiałaś się tam zgłaszać ? Ile miałaś wizyt?

reklama
Dla mnie był przesympatyczny ale niestety dało się odczuć ze nie jest skupiony na pacjentce . Nie kojarzył przypadków i nie drążył tematu . Wychodził z założenia ze na invitro jest tylko 30% i to ze straciłam cztery super zarodki o niczym nie świadczy . O immunologi nie chciał słyszeć i kazał odczekać miesiąc i robić kolejna stymulacje ale dziękuje dziś sobie i temu forum ze posłuchałam swojego rozumu i zmieniłam klinikę . Niby są tani ale maja taki przemiał ze jak dla mnie to tylko kasa tam się liczyła .

Zgadzam się z Tobą w 100% nigdy w życiu bym nikomu tam nie poleciła się leczyć nawet wrogowi

Do góry