reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przykro czytac.. az sie serce kraje... a nie ma opcji kupic ten lek bez refundacji? Pewnie koszt nieziemski... nie wiem jak w de ale w pl jest duzo fundacji, moze jest szansa jakiejs zbiorki pieniedzy na prywatne leczenie...? Kochana tak bardzo Wam wspolczuje... macie tam chociaz jakas rodzine czy sami walczycie? Tule mocno :*
jestesmy tutaj sami no leczenie jest zabujczo drogie(ok 30tys.euro na miesiac) pisze do fundacji ale niestety odmowy ciagle..no jest to przykre ..

reklama
nie moj maz na jego nieszczescie ma raka watroby chociaz nigdy nie pil ani nie palił,połowe watroby mu usuneli niestety rak przerzucil sie na druga strone watroby po pol roku chemioterapia,radioterapia guz sie mocniej uzłosliwil przerzut do pluc po miesiacu kolejne 4 przerzuty do pluc ..czekalismy teraz na zgode na immunoterapie niestety kasa chorych sie nie zgodziła..jestesmy załamani bo nic innego nie zostało..według lekarzy zostal mu rok.. robilismy diety jemy zdrowo i pijemy ziolka i inne rzeczy,niestety nie polepsza sie jego stan :( powoli trace nadzieje czy wyjdzie z tego
Musisz kochana wierzyc ze wygracie z rakiem. Musicue przeciez walczyc o dzidziusia. Macie cel do osiagniecia

Dziewczyny tak czytam właśnie co tam naskrobalyscie przez te dwa dni co mnie nie było i w sumie ja też mam stwierdzoną ta niepłodność "idiotyczna" ( tak sobie mówię bo mi łatwiej:p ) i czytam o tych komórkach NK i chyba muszę to zrobić . .. powiedzcie mi jak wygląda to badanie czy zrobię je w każdym laboratorium ? To jest badanie z krwi? Wiem że mogę poczytać na necie ale wolę wasze rady :* muszę powtórzyć badanie nasienia żeby mieć świeże wyniki bo bierze mój M witaminki polecone od prof. @dżoasia haha :p :D ... coś doradzacie żebym jeszcze zrobiła ? Wizyte mam 25 października w nowej klinice i chce dorobić jakieś badania żeby nie musiec dlugo czekac i zaczac DZIAŁAĆ :D
A jakie badania macie juz zrobione ?

dziekuje..no jest mi coraz ciezej..szczegolnie teraz kiedy kasa chorych odmowiła nam leczenia meza ostatnim lekiem jaki mogl by mu pomoc..i to ciagle czekanie i sluchanie ze znow pogorszenie nowe przerzuty itd...glowa mala
Jakto kasa chorych nie chce zwrocic za leczenie przeciez to leczenie ratujace zycie

Musisz kochana wierzyc ze wygracie z rakiem. Musicue przeciez walczyc o dzidziusia. Macie cel do osiagniecia
walczymy ciagle z tym ze ciagle jakies przeciwnosci napotykamy.. nie miesci.mi sie w glowie jak kasa chorych mogła odmuwic jedyny ratunek dla meza.. tylko pieniadze sie licza nie czlowiek to straszne..

reklama
Do góry