reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ja byłam u psychiatry/psychoterapeuty w de ... niestety myslalam ze sie wygadam czy cos a tutaj wchodze dostaje 230 pytan pozniej wchodze do lekarza i słysze ma pani depresje i trzeba zaczac leczenie psychotropami...czaicie? zrazilam sie ale na sercu ciezko a pogadac nie mam z kim :(
o jaaa
Masz nas! Pisz zawsze kiedy Ci źle!

reklama
ja tez czytam nawet czasem nie nadązam tyle jest wiadomosci..dla mnie najgorsze jest cała procedura tego in vitro szczegolnie ze papiery mam w jezyku niemieckim i troche ciezko jest zrozumiec lekarke ktorza rzuca jakimis nazwami ktorych totalnie nie znam... jestem zielona czytam troche na necie ale wiadomo polska procedura troche rozni sie z niemiecka,ahh ciezko ..jeszcze ciagle musimy walczyc z mezem o jego leczenie..czlowiek dopiero teraz zdaje sobie sprawe ze pieniadze to nie wszystko ...
Mega silna z Ciebie Kobitka!!

pytam bo sama w novum zaczełam w piątek leczenie :)
TO kciukasy Kochana, pisz nam na bieżąco co i jak :)

Dzięki wielkie i również życzę powodzenia, a przede wszystkim upragnionej ciąży :-) :)
Będę relacjonowała na pewno przebieg całego leczenia kiedy się już zacznie :tak:
Daj znać co i jak w trakcie podejścia bo jestem ciekawa jak to wszystko wygląda, a moja wizyta dopiero w listopadzie :sad:

OmG dziewczyny wzięłam ostatni zastrzyk! Ovitrelle. Powiem tak: wiem dlaczego te zastrzyki na nic się bierze. Lekarz kazał mi zrobić zastrzyk dziś o 12 150 menopuru to chodziłam taka wystrzelona, cały czas mi się w głowie kręciło.
Ale nie mogę uwierzyć, ze to już, tyle czekałam na to i nadeszło :tak:

OmG dziewczyny wzięłam ostatni zastrzyk! Ovitrelle. Powiem tak: wiem dlaczego te zastrzyki na nic się bierze. Lekarz kazał mi zrobić zastrzyk dziś o 12 150 menopuru to chodziłam taka wystrzelona, cały czas mi się w głowie kręciło.
Ale nie mogę uwierzyć, ze to już, tyle czekałam na to i nadeszło :tak:
Jutro punkcja?[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny tak czytam właśnie co tam naskrobalyscie przez te dwa dni co mnie nie było i w sumie ja też mam stwierdzoną ta niepłodność "idiotyczna" ( tak sobie mówię bo mi łatwiej:p ) i czytam o tych komórkach NK i chyba muszę to zrobić . .. powiedzcie mi jak wygląda to badanie czy zrobię je w każdym laboratorium ? To jest badanie z krwi? Wiem że mogę poczytać na necie ale wolę wasze rady :* muszę powtórzyć badanie nasienia żeby mieć świeże wyniki bo bierze mój M witaminki polecone od prof. @dżoasia haha :p :D ... coś doradzacie żebym jeszcze zrobiła ? Wizyte mam 25 października w nowej klinice i chce dorobić jakieś badania żeby nie musiec dlugo czekac i zaczac DZIAŁAĆ :D

Do góry