reklama
Joaszka
Fanka BB :)
Hej. Wiele kobiet nic nie czuje[emoji6]I jak się czujesz? Przeszło coś? Jak nie to jedź jutro do gina na wszelki wypadek.
Ja mam dziś gorszy dzień. Zaczynam się bać że się nie udało. To 5dpt i nic nie czuję. Nie mam pojęcia co będzie i zaczynam się bać tej bety.
Ja wiem kurcze że po ivf to człowiek wszystko wie dokładnie że zarodek jest,że tyle i tyle dni po powinna być implantacja...
Ale niewiele kobiet odczuwa cokolwiek przed terminem miesiączki a często gdyby nie jej brak to jeszcze długo nie czułyby że są w ciąży
Poczekaj jeszcze trochę i zrób betę.
Trzymam kciuki![emoji8]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Część dziewczęta ja dzis z pytaniem z innej beczki. Co za miejscowość nadmorska byście polecily? Macie jakiś "swój " ośrodek zaprzyjaźniony (ale gdzie z psem mozna) bo czas z mężem pojechać i odpoczac. Nie mogę się zdecydować gdzie jechać ale też i cos zobaczyć może zabytki itp. Gdańsk Hel Sopot Kołobrzeg Władysławowo odpada. Poradzcie coś
Evelin83
wzielam nospe magnez i przeszlo, cmi mnie lekko ake juz nie porownanieI jak się czujesz? Przeszło coś? Jak nie to jedź jutro do gina na wszelki wypadek.
Ja mam dziś gorszy dzień. Zaczynam się bać że się nie udało. To 5dpt i nic nie czuję. Nie mam pojęcia co będzie i zaczynam się bać tej bety.
Ach kochana uroki ciąży... Ja mam bóle różnego rodzaju od samego początku ciąży...wzielam nospe magnez i przeszlo, cmi mnie lekko ake juz nie porownanie
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Bardzo dobra książka, też ją kiedyś czytałam.Czytam Swiat bez konca (autor Ken Follet) nawet mi sie podoba i juz koncze. Jest jeszcze pierwsza czesc Filary ziemi ale moja prywatna biblioteka jej nie posiada do wypozyczenia Nie polecam ciezarnym hihi bo po pierwsze duzo tu lozkowych sytuacji ktore rozbudzaja wyobraznie a ze wy niektore w celibacie to same wiecie... a po drugie troche drastycznych scen opisanych szczegolowo np obdzieranie ze skory zywcem. Akcja w XIV wieku.
Ooo matko ale mnie tu nie było ejjj ja to myślę że zrobimy to winsko partyOstatnio bylo tu na forum cos o winie i jakichs imprezach... hmmm @zylwia dziewczyny sie z nas nabijaly a tu paaa jakie maja zapasy!!! I czlowiekowi chcica przyszla...
Ja też prawdopodobnie szykuję się na kolejną procedurę w pażdziernikuSuper No to szykuje sie ciekawy październik [emoji3] ile nasz już jest? Napewno my dwie - kto jeszcze?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Joaszka
Tak z ciekawości- ile z Was miało w klinice zaproponowaną konsultację z psychologiem? tz. w ilu klinikach takowy jest i czy wizyty były płatne czy darmowe?
Wsparcie psychologa moim zdaniem ma duże znaczenie w przypadku procedury in vitro i związanych z tym przejść, trudnych wyborów...
Wsparcie psychologa moim zdaniem ma duże znaczenie w przypadku procedury in vitro i związanych z tym przejść, trudnych wyborów...
Podziel się: