reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czy któraś z Was miała drugi raz robiony scretching?
Ja jestem po wizycie i trochę mnie zaskoczyło podejście lekarza... najpierw decyzja o scretchingu i zastosowaniu innego protokołu a później zmiana i badania immunologiczne z konsultacją a potem procedura...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Scretching można robić chyba nawet co cykl. Czyli tak jak myślałam dr G kazał Ci sprawdzić immunologię??

Sie okaze jak jutro albo po jutrze sikne jeszcze raz haahha. Lezal ze 3,5h takze jestem swiadoma, ze ten wynik jest niewazny.
A ja myślę, że to bardzo dobry znak. Po ostatniej mojej inseminacji, dzień przed betą zrobiłam sikacza. Wyszła jedna kreska i test wyrzuciłam. Ale za parę godzin coś mnie podkusiło i wyciągnęłam go z kubła. Była widoczna druga kreska, taka jaśniutka, ale była. Na drugi dzień robiłam badanie z krwi i uwaga-beta była 11. Także ja nie jestem taka przeciwna sikaczom bo mnie jeszcze nigdy nie zawiodły (najlepsze dla mnie to te z Netto). Niestety była to biochemiczna ciąża. Ale myślę, że coś jest na rzeczy.

Może rzeczywiście masz rację, że lekarze mówią ok a ja muszę wziąsc raczej wszystko w swoje rece

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
W Irlandii mieszkają . Co do badań to takim "guru " wiedzy dla mnie jest @annemarie jakiś czas temu wklejała tu taka listę co dokładnie badać . Kochana jak czytasz to proszę wklej ja jeszcze raz jak możesz . Porównaj sobie co miałaś robione . Może faktycznie nie wiele trzeba a biedna się psychicznie wykańczasz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Serio wklejalam????;);););)
in vitro wywolalo u mnie skleroze kompletna, wiem ze do slownika kiedys cos wrzucalam,musze poszukac:)

reklama
Do góry