reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przepraszam. Może rzeczywiście nie powinnam tego pisać. Ja taki sceptyk jestem...
Ja lubię mieć świadomość że jak do a dodasz b to wyjdzie to co człowiek chce osiągnąć. A ten brak pewności że dane działanie przyniesie pożądany skutek strasznie mnie frustruje.

Ja Wiem że to czasem jedyna nadzieja,tylko dopadaja mnie myśli że jest to takie żerowanie na naszej desperacji...

No ale cóż pozostaje jak wierzyć że w końcu zadziała i się uda przytulić Maleństwo?

Życzę tego sobie i każdej z Was bardzo mocno![emoji6]
Kibicuję każdej decyzji i obiecuję już nie odbierać tej nadzieji,choć mi samej już brak...
Uważam że poprostu jeszcze myślisz trzeźwo o logicznie... My już chyba nie....

reklama
Dziewczyny... 2 werefikacja załamka:
Beta: 0.8
Prog: 16
Estradiol:2500
Miałam podany w zeszła sobote 2 w 4 dobie, u nas nasienie słabe, nawet sie poprawia ale fragmentacja 28%...
Lekarz mowi ze szanse zerowe ale trzeba czekać do sorry...
Ja dzis pod kołdrę, lezec... zaniedbałam przez to robotę ehhhh
Takie to wszystko koszty i emocje...
Bardzo mi przykro kochana :(

reklama
Przepraszam. Może rzeczywiście nie powinnam tego pisać. Ja taki sceptyk jestem...
Ja lubię mieć świadomość że jak do a dodasz b to wyjdzie to co człowiek chce osiągnąć. A ten brak pewności że dane działanie przyniesie pożądany skutek strasznie mnie frustruje.

Ja Wiem że to czasem jedyna nadzieja,tylko dopadaja mnie myśli że jest to takie żerowanie na naszej desperacji...

No ale cóż pozostaje jak wierzyć że w końcu zadziała i się uda przytulić Maleństwo?

Życzę tego sobie i każdej z Was bardzo mocno![emoji6]
Kibicuję każdej decyzji i obiecuję już nie odbierać tej nadzieji,choć mi samej już brak...
Przeciez najlepszym dowodem na to że się udaje jest to forum. :) Nie ma co sie poddawać, wszystko przed Tobą.

Do góry