reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nikomu nie życzę tego co przeżywam,wiesz? Moja babcia mowi "najedzony glodnego nie zrozumie" i to jest idealne określenie tego co teraz robie. Mam 25 lat, 3 lata po ślubie i marzenie o duzej rodzinie... w jednej chwili ktos zabral mi wszystko diagnoza brak szans na naturalna ciąże. Wiesz jak sie wtedy czuje czlowiek? Na szczescie nie... tracisz w jednej chwili wszystko radosc, nadzieje i chęć do zycia. Jestem po pierwszej stymulacji zakonczonej nie powodzeniem bo myslalam podobnie jak Ty... nie bylam do konca.przekonana co do mrozenia czy tym bardziej oddawania komorek czy jajek do adopcji i czuje sie winna ze zrobilam za malo. Teraz zrobie wszystko co chociaż w ułamku procenta moze mi pomóc osiągnąć cel... i zacząć żyć norlamnie jak wiekszosc ludzi. Tak jest że jak to Ciebie dotyka dana straszna sytuacja to dopiero wtedy wiesz co kietuje czlowiekiem w takich chwilach. Są to sytuacje na tyle trudne że nigdy nie wiemy jakbysmy sie my w danej sytuacji zachowali kiedy nie znajdziemy sie w niej.

[emoji8]

Sikacz w 4dpt?
To ta kreska nie dość że przy zezie to jeszcze po dwóch głębszych :p:D

Jak kto 4 dpt juz chcesz test robić?![emoji16]

---24tc---

Pisałam ,ze lubię sikać [emoji12] ale daje sobie rękę obciąć ,ze nie ja jedyna sikałam w 4dpt tylko,ze reszta sie nie przyznaje [emoji51]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dziewczyny wiem że nie powinnam. Szczerze leżę no bo leżę bo kazali mi 4 dni,ale potem zaczynam żyć normalnie
..ostatni transfer mnie tego nauczył...

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nastawiaj sie tak racja, ja sie nastawiłam ze złe i tragedia, od badań ze mam hiv po zły kariotyp... było ok i nawet nasienie dobrze Ogarneli i sie nie udała pierwsza proba! Moze gdybym podeszła k inaczej efekt byłby inny

Nie nastawiaj sie tak racja, ja sie nastawiłam ze złe i tragedia, od badań ze mam hiv po zły kariotyp... było ok i nawet nasienie dobrze Ogarneli i sie nie udała pierwsza proba! Moze gdybym podeszła k inaczej efekt byłby inny
Kochana ja zawsze byłam nastawiona pozytywnie, aż teraz mnie pozytywnosc opudcila

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji8]

Pisałam ,ze lubię sikać [emoji12] ale daje sobie rękę obciąć ,ze nie ja jedyna sikałam w 4dpt tylko,ze reszta sie nie przyznaje [emoji51]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ja sikam dopiero po becie....
Jak miałaś blastusia zrób betę w 6 dpt jak bedzie dwucyfrowa rokuje b.dobrze .
Marcelina w 7 dpt miała 66 w 9 dpt 200

Witam dziewczyny ja dzisiaj kiepsko sie czuje tak jak i wczoraj katar jak nie wiem co z dwa razy stan podgoraczkowy i budzę się co jakiś czas bo mam takie wrażenie jak by mnie coś dusilo w gardle a i ledwo co mówię ale gardło mnie nie boli to jest najdziwniejsze i za 2 dni zaczynam tabletki anty ;) wczoraj z M trochę sie scielam powiedziałam mu ze nie podoba mi sie to ze on pali i ze ma wyjebane on powiedział że nie ma wyjebane Ale jest mi ciezko z tym wszystkim i dlatego uciekł do fajek Ale obiecał ze zacznie brać desmoksan i rzuci pobeczalam się ze to moja wina ze jestem taka do dupy ze zawsze cos mnie łapie Ale jak mnie przytulił to od razu mi lepiej było jakiś dół mnie dopadł wczoraj bo ta choroba i jeszcze okres i tak coś w tym łbie się poprzestawialo hehehe nawet chciałam zrezygnować z drugiego podejścia tak mnie powaliło

reklama
Do góry