reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wstaw zdjęcie mi w 6 dpt tez wyszła blada krecha .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko ta druga krecha pojawila sie po jakis 3h to raczej jeszcze nic nie znaczy. Niemniej jednak jakis cien nadziei jest. W sumie to dalej jestem w punkcie wyjscia :p Zdjecia nie wrzuce, bo M wyrzucil ten test. Stwierdzil, ze jest negatywny i nie wazny po tylu godzinach. Jak w nastepnym wyjdzie druga kreska to dopiero pozwoli mi go zachowac..

U nas leków się nie bierze
.. Sama od siebie biorę kwas foliowy

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Możesz się ze mną nie zgodzić ale Ja nie ufam lekarza . Przerobiłam super profesorów i tez słyszałam ze nie ma problemów . Ja osobiście twierdze ze każda podchodząca powinna mieć żelazny zestaw leków choćby profilaktycznie . Nikt ci nie zagląda do macicy w dniu transferu i nie ma pojęcia co tam się dzieje w danym momencie. Czyli nawet nie dostajesz progesteronu ? Nie wiem ja miałam dość słuchania proszę czekać na ten zarodek bo może i to po części loteria ale Ja twierdze ze trzeba zrobić wszystko by dopomóc maluchą zostać z nami .

energiczna powodzenia, przepieknych widokow i oczywiscie najpiekniejszego dzwieku czyli bicia serduszka Twojegi dzidziusia :) o ktorej masz wizyte ?

Morfologia powinna byc w ogolnym badaniu. Nie macie kolowego wykresu na wyniku?
My teraz bedziemy robic defragmebtacje dna plemnika, test wiazania z hialuronianem i test oksydacyjno redukcyjny. To ostatnie to jakis nowy wymysl invicty ze niby na podstawie tego badania widac wplyw stresu oksydacyjnego na plemniki. Nie wiem czy jest to wiarygodne i potrzebne ale przy tym ile juz wydalismy i ile bedzie nas kosztowac kolejne podejscie to te 270 zloty to pikus wiec skoro kazali to zrobimy.
Uwazam ze powinniscie zrobic defragmentacje dna i wiazanie z kwasem hialuronowym
No właśnie nie mam na tym badaniu morfologii, może coś jeszcze zostało w klinice i nie odebrałam, sprawdzę przy najbliższej okazji. I pogadam o tych dodatkowych badaniach ;-)

reklama
Możesz się ze mną nie zgodzić ale Ja nie ufam lekarza . Przerobiłam super profesorów i tez słyszałam ze nie ma problemów . Ja osobiście twierdze ze każda podchodząca powinna mieć żelazny zestaw leków choćby profilaktycznie . Nikt ci nie zagląda do macicy w dniu transferu i nie ma pojęcia co tam się dzieje w danym momencie. Czyli nawet nie dostajesz progesteronu ? Nie wiem ja miałam dość słuchania proszę czekać na ten zarodek bo może i to po części loteria ale Ja twierdze ze trzeba zrobić wszystko by dopomóc maluchą zostać z nami .

Wcześniej dostawałam progesteron teraz nic

Do góry