reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak ostatnie moje dwa wczoraj podane

Szczerzą życzę powodzenia . Ale jeśli się nie uda to naprawdę pomyślałabym o lekach nawet na własna rękę . Musisz pamiętać ze to nie natura i tu niestety trzeba się wspomagać lekami bo organizm nie jest przygotowany do zagnieżdżenia w naturalnych warunkach poczęcia . Za granica podchodzą do tego lajtowo . Pamietam jak dziewczyny czekały do 12 tc na usg żeby potwierdzić ciąże co dla mnie byłoby nie do wytrzymania . Mam kuzynkę za granica która tez była pewna ze miała wszystkie badania . Po kolejnych porażkach przyleciała do Polski się leczyć . Okazało się ze miała wszystkie które uważała klinika a nie które są tak naprawdę istotne .Zbadali im kariotypy i okazało się ze wcale nie jest tak kolorowo jak im mówiono ale przynajmniej znaja przyczynę . Niestety każda porażka pozostawia w nas ślad i to jest najgorsze ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szczerzą życzę powodzenia . Ale jeśli się nie uda to naprawdę pomyślałabym o lekach nawet na własna rękę . Musisz pamiętać ze to nie natura i tu niestety trzeba się wspomagać lekami bo organizm nie jest przygotowany do zagnieżdżenia w naturalnych warunkach poczęcia . Za granica podchodzą do tego lajtowo . Pamietam jak dziewczyny czekały do 12 tc na usg żeby potwierdzić ciąże co dla mnie byłoby nie do wytrzymania . Mam kuzynkę za granica która tez była pewna ze miała wszystkie badania . Po kolejnych porażkach przyleciała do Polski się leczyć . Okazało się ze miała wszystkie które uważała klinika a nie które są tak naprawdę istotne .Zbadali im kariotypy i okazało się ze wcale nie jest tak kolorowo jak im mówiono ale przynajmniej znaja przyczynę . Niestety każda porażka pozostawia w nas ślad i to jest najgorsze ...

W można wiedzieć w jaki kraju kuzynka się liczyła?! Tak już teraz to i ja wejdę głębiej w badania

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

A powiedz mi tak na marginesie
Na jakie badania powinnam zwrócić szczególną uwage?

W można wiedzieć w jaki kraju kuzynka się liczyła?! Tak już teraz to i ja wejdę głębiej w badania

W Irlandii mieszkają . Co do badań to takim "guru " wiedzy dla mnie jest @annemarie jakiś czas temu wklejała tu taka listę co dokładnie badać . Kochana jak czytasz to proszę wklej ja jeszcze raz jak możesz . Porównaj sobie co miałaś robione . Może faktycznie nie wiele trzeba a biedna się psychicznie wykańczasz.

W Irlandii mieszkają . Co do badań to takim "guru " wiedzy dla mnie jest @annemarie jakiś czas temu wklejała tu taka listę co dokładnie badać . Kochana jak czytasz to proszę wklej ja jeszcze raz jak możesz . Porównaj sobie co miałaś robione . Może faktycznie nie wiele trzeba a biedna się psychicznie wykańczasz.

Może rzeczywiście masz rację, że lekarze mówią ok a ja muszę wziąsc raczej wszystko w swoje rece

No te hormony wykańczają. Ja ciągle siebie obwiniam że nie mogę mu dać upragnionego dziecka. Ehhhh.... No nic trzeba walczyć i myśleć pozytywnie

Ale czemu Ty siebie obwiniasz? Wsadziłaś se kiedyś gwoździe w macice? Podwiązałaś jajowody? Ćpałaś na potęgę? Nie...to jaka tu Twoja wina?
Jakby (tfu, tfu, tfu) Twój M zachorował na raka też byś go obwiniała? Nie. To czemu obwiniasz siebie za chorobę na którą nie miałaś wpływu?
Przestań się obwiniać bo nie masz najmniejszego powodu!

reklama
Do góry