reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U nas ten w moim mezu nasienie mrofologia 1% witki, wstawki, po uszkadzane 97% nie ruchliwych itd więc szału, podejrzenie azoospermii lakarz androlog mowil ze u nas tylko in vitro wchodzi w grę wybraliśmy dodatkowo metode IMSI zeby do zapłodnienia wybrali najlepsze plemniki, tez nie wierzyłam ze za pierwszym razem sie uda byłam przekonana a jednak sie udało u was tez sie uda na pewno :) a to jestes już po transferze? i
Wczoraj miałam 5 transfer 2 mrozaczkow.... [emoji27] [emoji23] [emoji22] [emoji26] płacze bo leżę raczej nadaremnie

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry :) Zrobilam sikacza kolo 6. Wyszedl negatywny, zostawilam go na wannie i teraz chcialam wyrzucic i zobaczylam blada druga kreske. Myslicie, ze wynik po takim czasie jest juz niewazny? Dzisiaj jest dopiero 5dpt ale nie moglam sie powstrzymac, zeby nie siknac :p Teraz chyba powtorze w poniedzialek.

Wstaw zdjęcie mi w 6 dpt tez wyszła blada krecha .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana powiem Ci,że jestem zniesmaczona tym już....ostatnim razem myślałam,że to już bo nawet miesiączki nie dostałam...aż po pobraniu krwi zaczęłam krwawic! To był szok i dlatego teraz podeszlam na lajcie bo i tak nadzieja odeszła. Teraz dostałam dwa może chociaż jeden przyklei się i skończy się ta męka
. U nas jest problem w partnerze słaba ruchliwyosc plemników,,,, jak wam fajnie
,że za pierwszym razem szczerze to gdzieś tam szczycie zazdrość, że dla innych tak łatwo to przychodzi

Wiem co przechodzisz chociaż nasze to dopiero drugie podejście.
Kiedyś w archiwum forum znalazł jak ktoś fajnie porównał powodzenie Ivf do kostki rubika, wybierasz np kolor niebieski i rzucasz kostka, niektórzy trafia za pierwszym razem na swój kolor a inni za 5,10,.... tylko nie wolno sie poddawać [emoji8]

Dzien dobry :) Zrobilam sikacza kolo 6. Wyszedl negatywny, zostawilam go na wannie i teraz chcialam wyrzucic i zobaczylam blada druga kreske. Myslicie, ze wynik po takim czasie jest juz niewazny? Dzisiaj jest dopiero 5dpt ale nie moglam sie powstrzymac, zeby nie siknac :p Teraz chyba powtorze w poniedzialek.

Kochana super dawaj foteczke [emoji51]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Wczoraj miałam 5 transfer 2 mrozaczkow.... [emoji27] [emoji23] [emoji22] [emoji26] płacze bo leżę raczej nadaremnie

Będzie dobrze wiem ze po tylu probach jest cięzko i że odechciewa się wszystkiego, ale będzie dobrze :) ja tez miałam podanego mrożaczka, a masz jeszcze jakieś?

Kochana powiem Ci,że jestem zniesmaczona tym już....ostatnim razem myślałam,że to już bo nawet miesiączki nie dostałam...aż po pobraniu krwi zaczęłam krwawic! To był szok i dlatego teraz podeszlam na lajcie bo i tak nadzieja odeszła. Teraz dostałam dwa może chociaż jeden przyklei się i skończy się ta męka
. U nas jest problem w partnerze słaba ruchliwyosc plemników,,,, jak wam fajnie
,że za pierwszym razem szczerze to gdzieś tam szczycie zazdrość, że dla innych tak łatwo to przychodzi

A czy jesteś pewna ze u Ciebie jest wszystko ok i zarodki nie maja problemu z zagnieżdżenie ? U nas tez nasienie nie było super ale ja wiedziałam ze musi być coś jeszcze . Po stracie 4 zarodków zaczęłam grzebać i się okazało ze mam problem z immunologia . Wdrożenie leków przy kolejnym transferze i odrazu ciaza .

Będzie dobrze wiem ze po tylu probach jest cięzko i że odechciewa się wszystkiego, ale będzie dobrze :) ja tez miałam podanego mrożaczka, a masz jeszcze jakieś?
Już wykorzystałam wszystko to co miałam. Teraz znowu punkcje i powtórka z rozrywki... Już nie wiem co wymyślać w pracy..

A czy jesteś pewna ze u Ciebie jest wszystko ok i zarodki nie maja problemu z zagnieżdżenie ? U nas tez nasienie nie było super ale ja wiedziałam ze musi być coś jeszcze . Po stracie 4 zarodków zaczęłam grzebać i się okazało ze mam problem z immunologia . Wdrożenie leków przy kolejnym transferze i odrazu ciaza .

Dziewczyny lecze się w klinice uniwersyteckiej... Nawet mój miał mierzone centymetrem.... Lekarz mówi,że u mnie jak w książce. Zresztą to druga moja klinika jestem badana od stóp do glowy

reklama
Do góry