reklama
gosia321
Fanka BB :)
W grudniu/styczniu dopiero podejscie mam nadzieje ze nic sire nie przesunie. Poprzednie 3 procedury z nasieniem emka nie daly ciazy a przy 3 nie dano nam szansy na zaplodnienie komorek 50 na 50 musielismy zdecydowac w jedna albo druga strone a ze morfologia znaczaco sie poprawila i embriolog tez zapewnial ze jest super to zaryzykowalismy po raz 3 z nasieniem emkaRozumiem ze u Was problem męski? I udało sie z dawca? Sorry ze dopytuje!
gosia321
Moze byc i inseminacja tylko to sa mimo wszystko male szanseO wow nawet ilośc ciąż, a jak czynnik męski i dawca to inseminacja czy in vitro?
Macie rację pewnie przeżywa to na swój sposób tylko czasami jak coś palnie to aż się popłacze no a mam się nie stresować. Przeżywam to bo to ze mną coś nie tak i jego czasami głupie gadki bardzo mnie ranią.
Nie z Tobą coś nie tak, tylko WY! macie problem.
A co do tego "a mam się nie stresować" to aż mi się śmiać chce (bo hormony nie buzują) bo jak ja jestem po transferze to przynajmniej raz na godzinę mojemu tak mówię cokolwiek nie powie lub zrobi to źle, a ja w bek że kropkowi szkodzi bo mnie stresuje. No ale jednak hormony robią swoje.
Ps. Jak mój mówi że to wszystko przez niego, to mam straszne poczucie winy że w ogóle chcę tego dziecka.
gosia321
W invicie wlasnie nam zabukowali tak zeby bylo dostepne jak my bedziemy podchodzic i nikt do tego momentu nie korzysta z tego samego dawcyU nas kilka par jednocześnie może korzystać z tego samego dawcy. Jak my wybieraliśmy 4 mies temu to nie znaczy że nadal jest dostępny
Nam od razu zasugerowali in vitro
Ehh... O tym nie pomyślałam
Featherlight76
Mój m ma już syna 16 letniego z poprzedniego związku, ale bardzo chciałby znowu byc tatą. Problem to moja hiperprolaktynemia, niedrożny jajowód, zespół LUF czyli niepekajace pęcherzyki, a tym samym brak naturalnej owulacji i wrogi śluz.Jakby tego było mało, rośnie mi mięśniak dlatego pośpiech jest tu wskazany.A jaki kochana u Was problem? Dojrzałe ojcostwo Sexy!
M@gda
Moderatorka
Cudne zdjecie!!!733gramy szczęścia [emoji7]
---24tc---
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
Kazala zaaplikowac na noc, a ze jestem weekendowo u mamy to dopiero teraz tozrobilam i czekam... no i was doczytuje. Kilka godz nie bylo czlowieka a tu ponad 200wiadomosci@dżoasia jak się czujesz kochana po tych tabletkach? Wszystko ok?
Podziel się: