reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny. Mój start po mrozaki, o którym ostatnio pisałam okazał się falstartem... To już trzeci cykl, w którym odroczono crio. Jak nie torbiele na jajnikach, to teraz jakiejś dziwnej treści pecherzyk, najprawdopodobniej pozostałość po wcześniejszym cyklu... 16dc (najbliższy wtorek) usg, żeby sprawdzić czy rośnie, jeśli przekroczy 30mm, to tabletki, jeśli nie, to zostaje. 25dc idę na scrachting endometrium, przy wcześniejszych dwóch podejściach nie miałam tego robionego, warto?

Warto ☺

reklama
Kochana przed transferem, pokłóciłam sie z mama a potem z siostra, jeśli można to nazwać kłótnia bo tylko ryczałam i cos se plenilam,teraz tylko do mojego M dzwonią i pytają co u mnie, żeby nie pogarszać sytuacji [emoji12] z M zreszta wczoraj tez miałam spięcie... znaczy płacz [emoji6]. Trzeba to przeczekać [emoji52]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Hehe tak to normalne ja tez tak mialam. Ale w ciazy jest tak caly czas raz radosc raz zlosc raz placz takze niech sie chlopaki przyzwyczajaja :)

Dziewczyny wróciłam od Lewego - jest szansa - daje mi 2 podejscia max.
Najpierw badamy DHEAS jak bedzie ok to histeroskopia i start stymulacji a jakjajka do poprawy to 2 mce ziolka i koenzym Q 10 i dhja ( to chyba preparat ) i dopiero potem histero i start. Jutro beda dzownic z wynikiem tego badania. Powiedział ze jesteśmy trudnym przypadkiem..
Super super kochana :)

reklama
Do góry