reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej Madziu byłam tak jak mi radziłaś następnego dnia. I diagnoza lepsza ponieważ kość nosowa jest ale bardzo malutka, przezierność karkowa dosyć duża bo 2,8. Zrobiłam badania pappa, zaraz podpieli mi dalsze wizyty pod refundacje. Trafiłam na lekarke bardzo spokojną wszystko mi wytłumaczyła i jakoś się uspokoiłam powidziała że prawdopodobnie taka uroda ale warto to sprawdzić. Było ok. A w sobote dzwoniła do mnie moja prowadząca ciąże zaczeła piepszyć o usunięciu że mam prawo 22 tygodnia ,bo to jej wygląda na dawna. I znowu się zaczeło ja wryk. Wizytę mam 25 u genetyka. Najlepsze że my przed in vitro mielismy robione kariotypy i wyszło wszystko dobrze.
Tylko ze mogło dojść do mutacji u płodu. A amniopunkcje będziesz robić?

reklama
A skąd dokładnie jesteś ja pochodzę z pod Katowic a dokładnie Bytom a tu przyjezdzalam do siostry ciotecznej tej która jest w ciąży i tak chujowo mi powiedziała o tym i któregoś razu przyjechałam i poznałam mojego M i tak jeździliśmy do siebie i wkoncu sie przeprowadziłam i mieszkam już tu 6 lat i tyle jestem z swoim M byliśmy ze sobą ponad 3 lata zanim slub wzięliśmy i będzie w październiku 2 lata po ślubie a moja siostra cioteczna ma męża on ma siostrę ta siostra ma męża ten maz ma brata i o tym bratem jest mój mąż więc wszystko w rodzinnie hehe ;)

Pomyrdanie z poplątaniem nic nie kumam!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie upuściłam sobie trochę krwi na badania przed drugim podejściem i znowu zostawiłam 700zł. Nie dość ze kują to jeszcze taka kasę za to chcą [emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A skąd dokładnie jesteś ja pochodzę z pod Katowic a dokładnie Bytom a tu przyjezdzalam do siostry ciotecznej tej która jest w ciąży i tak chujowo mi powiedziała o tym i któregoś razu przyjechałam i poznałam mojego M i tak jeździliśmy do siebie i wkoncu sie przeprowadziłam i mieszkam już tu 6 lat i tyle jestem z swoim M byliśmy ze sobą ponad 3 lata zanim slub wzięliśmy i będzie w październiku 2 lata po ślubie a moja siostra cioteczna ma męża on ma siostrę ta siostra ma męża ten maz ma brata i o tym bratem jest mój mąż więc wszystko w rodzinnie hehe ;)
Js mieszkam 100 km od Katowic

Właśnie upuściłam sobie trochę krwi na badania przed drugim podejściem i znowu zostawiłam 700zł. Nie dość ze kują to jeszcze taka kasę za to chcą [emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja dzis zrobiłam 2 badania i ponad 600 zl zostawilam a jeszxze musialam je jechac zrobic di Krakowa czyli 100 km w jedna strone

reklama
Do góry