Tylko ze mogło dojść do mutacji u płodu. A amniopunkcje będziesz robić?Hej Madziu byłam tak jak mi radziłaś następnego dnia. I diagnoza lepsza ponieważ kość nosowa jest ale bardzo malutka, przezierność karkowa dosyć duża bo 2,8. Zrobiłam badania pappa, zaraz podpieli mi dalsze wizyty pod refundacje. Trafiłam na lekarke bardzo spokojną wszystko mi wytłumaczyła i jakoś się uspokoiłam powidziała że prawdopodobnie taka uroda ale warto to sprawdzić. Było ok. A w sobote dzwoniła do mnie moja prowadząca ciąże zaczeła piepszyć o usunięciu że mam prawo 22 tygodnia ,bo to jej wygląda na dawna. I znowu się zaczeło ja wryk. Wizytę mam 25 u genetyka. Najlepsze że my przed in vitro mielismy robione kariotypy i wyszło wszystko dobrze.
reklama
Mruch
Fanka BB :)
A skąd dokładnie jesteś ja pochodzę z pod Katowic a dokładnie Bytom a tu przyjezdzalam do siostry ciotecznej tej która jest w ciąży i tak chujowo mi powiedziała o tym i któregoś razu przyjechałam i poznałam mojego M i tak jeździliśmy do siebie i wkoncu sie przeprowadziłam i mieszkam już tu 6 lat i tyle jestem z swoim M byliśmy ze sobą ponad 3 lata zanim slub wzięliśmy i będzie w październiku 2 lata po ślubie a moja siostra cioteczna ma męża on ma siostrę ta siostra ma męża ten maz ma brata i o tym bratem jest mój mąż więc wszystko w rodzinnie hehe
Pomyrdanie z poplątaniem nic nie kumam!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
brata ojca szwagra syn
dżoasia
a jakie badania robiłaś? ja we wtorek też ponad 7 stówek ulotniłamWłaśnie upuściłam sobie trochę krwi przed drugim podejściem i znowu zostawiłam 700zł. Nie dość ze kują to jeszcze taka kasę za to chcą [emoji30]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mruch
brata ojca szwagra syn
No nieźle, i Ty sie w tym nie gubisz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Js mieszkam 100 km od KatowicA skąd dokładnie jesteś ja pochodzę z pod Katowic a dokładnie Bytom a tu przyjezdzalam do siostry ciotecznej tej która jest w ciąży i tak chujowo mi powiedziała o tym i któregoś razu przyjechałam i poznałam mojego M i tak jeździliśmy do siebie i wkoncu sie przeprowadziłam i mieszkam już tu 6 lat i tyle jestem z swoim M byliśmy ze sobą ponad 3 lata zanim slub wzięliśmy i będzie w październiku 2 lata po ślubie a moja siostra cioteczna ma męża on ma siostrę ta siostra ma męża ten maz ma brata i o tym bratem jest mój mąż więc wszystko w rodzinnie hehe
dżoasia
taki żarcik, też nie bardzo czaje o co kaman, jakaś rodzina dalszej rodziny hihi
misis188
Ja dzis zrobiłam 2 badania i ponad 600 zl zostawilam a jeszxze musialam je jechac zrobic di Krakowa czyli 100 km w jedna stroneWłaśnie upuściłam sobie trochę krwi na badania przed drugim podejściem i znowu zostawiłam 700zł. Nie dość ze kują to jeszcze taka kasę za to chcą [emoji30]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
byłaś w krakowie i nie wpadłaś na herbatke?Ja dzis zrobiłam 2 badania i ponad 600 zl zostawilam a jeszxze musialam je jechac zrobic di Krakowa czyli 100 km w jedna strone
Podziel się: