reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

o jaki burak!
ja leczyłam sie w fertimedice - mega duzo tam empatii - kameralna bardzo fajna kliika ale musze juz do kogos bardziej doświadczonego bo moje amh bardzo spadło wiec do Lewandowskiego do novum jutro ide na pierwsza konsultację - po info czy jeszcze jest szansa ..
Kunickiego polecam w invicie tylko ze on wlasnie zajety bardzo
Daj znac jak u Lewandowskiego bo jak sie teraz nie uda to tez chyba sie do niego wybiore w obecnej klinice 3x od nowa probowac nie bede

reklama
ja zyje podobnie a nie masz problemu z zaśnieciem w nocy? ej i na któej stronie knigi jestes? Coś ruszyło? :):) co teraz czytasz?
Czytam Swiat bez konca (autor Ken Follet) nawet mi sie podoba i juz koncze. Jest jeszcze pierwsza czesc Filary ziemi ale moja prywatna biblioteka jej nie posiada do wypozyczenia:) Nie polecam ciezarnym hihi bo po pierwsze duzo tu lozkowych sytuacji ktore rozbudzaja wyobraznie a ze wy niektore w celibacie to same wiecie... a po drugie troche drastycznych scen opisanych szczegolowo np obdzieranie ze skory zywcem. Akcja w XIV wieku.

Hej Madziu byłam tak jak mi radziłaś następnego dnia. I diagnoza lepsza ponieważ kość nosowa jest ale bardzo malutka, przezierność karkowa dosyć duża bo 2,8. Zrobiłam badania pappa, zaraz podpieli mi dalsze wizyty pod refundacje. Trafiłam na lekarke bardzo spokojną wszystko mi wytłumaczyła i jakoś się uspokoiłam powidziała że prawdopodobnie taka uroda ale warto to sprawdzić. Było ok. A w sobote dzwoniła do mnie moja prowadząca ciąże zaczeła piepszyć o usunięciu że mam prawo 22 tygodnia ,bo to jej wygląda na dawna. I znowu się zaczeło ja wryk. Wizytę mam 25 u genetyka. Najlepsze że my przed in vitro mielismy robione kariotypy i wyszło wszystko dobrze.
Co Ty gadasz?! Mam nadzieje ze to bedzie falszywy alarm... trzymaj sie kchana, 25 na szczescie juz niedlugo.

Dziewczyny ja umowilam sie na srode i zaczne przygotowania do crio...jak mi @ nie zrobi psikusa to moze sie uda w nastepnym cyklu tzn jeszcze w październiku bo leki na ta nieszczesna immunologie musze zaczac brac z wyprzedzeniem i modlic sie o cud....
Kochana a co CI w immunologii szwankuje i jakie masz na to leki? U mnie za wysokie NK i niskie allo mlry. Dziś byłam na badaniu kontrolnym po doszczepieniu i w październiku mm wizytę u Paśnika

reklama
Do góry