reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie jem bo się kurczę naczytałam że z jednej strony super a z drugiej że może do poronienia doprowadzić i jakoś się boję szczególnie że ma być podobno super dojrzały...

Nie wiem sama dlatego tak śpię. Może po tym relanium. Bo jedno biorę na noc a jedno popołudniu. Dopiero od jutra tylko na noc będę brała
Oj po relanium sie super spi spokojnie mozesz dalej brac 2x dziennie. Mi dr M zalecil brac raz a przy nastepnym transferze dr G powiedzial zebym brala rano i wieczor

Pol dnia mnie nie bylo i kyslalam ze w wannie was doczytam, a tu zonk. Nie ma opcji... bede w nocy siedziec i nadrabiać ;d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny byłam na tym forum 3 lata temu, kiedy staraliśmy się o nasze dziecko. Tadzio ma już rok i 8 miesięcy i teraz chciałabym wrócić po rodzeństwo, które czeka na nas w laboratorium. Zostały nam dwa zarodki.
Pokrótce moja historia: nieplodnosc idiopatyczna, nie wiadomo co jest przyczyną niepowodzeń, 4 lata starań, 4 nieudane iui. Udało się dostać do programu rządowego w warszawskiej invicta. Pierwsze podejście- 5 zarodków. Po pierwszym transferze od razu ciąża, niestety w 8 tygodniu serduszko przestało bić. Drugi transfer nieudany. Trzeci transfer to nasze największe szczęście- zdrowy, dorodny synek, chociaż ciąża nie była łatwa, cała na clexane, metforminie, początek na sterydach i mega dawkach luteiny. Ale najważniejsze że urodziłam zdrowego synka.
No i teraz wracam, przyjmiecie mnie?
Czy któraś z was leczy się w warszawskiej invikcie? Kto z lekarzy jest tam teraz do polecenia? Mną zajmował się Palaszewski (mam nadzieję że nie przekrecilam), ale nawet nie wiem czy tam jeszcze jest
Jakieś rady co do przygotowania się do kolejnego podejścia (nic już nie pamiętam )?
Super, ze do nas wracasz! Nie ma opcji zeby kogos nie przyjac. Kazdy jest mile widziany.

I... gratulujemy synka!!! Kazda z nas marzy o takim malym cudzie :)

reklama
Do góry