reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie nie wplywaja ale jesli.mam to musze je potwirdzic lub wykluczyc bo wowczas ciaza jest prowadzona przez zespol specjalistow ginekolog kardiolog reumatolog
Będzie dobrze! Wszyscy trzymamy kciuki!!

Dziewczyny czym mogę sobie na dole kremować. Nie w środku ale na zewnątrz bo mega mam jakoś podrażnione i suche i czasem aż mnie piecze. Całkowicie na zewnątrz i bardziej przód. Bardziej wargi zewnętrzne.
Oliwka dla dzieci najlepsza

@dżoasia i cud się nie stal psiutka poczuła Polska ziemie i zaczęła się @ mówiłam że ona wybredna hehe a miałam jeszcze ochotę na igraszki z M i Dupa muszę czekać 7 dni bo tyle krwawie ile to trzeba wydać na te rzeczy do @ tyle kasy by bylo w kieszeń ;)

Ja ruszam dupę kompletować teczki z naszymi wynikami badań do Lewego na jutro. Dziewczyny błagam Ws o kciuki na jutro żebym wróciła z dobrymi wieściami.. Jak się okaże że z moim AMh nie da się nic już zrobić to nie wiem co będzie. Lewy to ostatnia deska ratunku...
Trzymamy kciuki. Myślę,że da sie jeszcze powalczyć!

Co zrobić? Muszę się leczyć i to szybko, dlatego duża dawka leku od razu. Mam nadzieję, że szybko pomoże. Miałam odpoczywać i leżeć, a biegam po aptekach i lekarzach. A jak podawałaś doktorowi poziom progesteronu to co Ci powiedział?

Odpisał: "dobry" - Heheh [emoji23]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

@dżoasia i cud się nie stal psiutka poczuła Polska ziemie i zaczęła się @ mówiłam że ona wybredna hehe a miałam jeszcze ochotę na igraszki z M i Dupa muszę czekać 7 dni bo tyle krwawie ile to trzeba wydać na te rzeczy do @ tyle kasy by bylo w kieszeń ;)
Dobry plywak i morze czerwone przeplynie:laugh2::laugh2::laugh2:
No trudno, nie udalo sie:( a kiedy zaczynasz antyki?

Ja właśnie zaczynam się martwić, bo czuję, że grzybicza infekcja pochwy chyba mi sie zaczyna. No załamka. Jeszcze to mi teraz potrzebne. Pisałam do lekarza, ale na razie nie mam odpowiedzi co robić, co mogą mi tu na miejscu przepisać na to dziadostwo.Przecież na to antybiotyki są, a chyba niewskazane teraz i co z luteiną dopochwową w takim razie.
Antybiotyki to na bakterie[emoji6]na grzyba w ciąży przepisuja nystatynę (lek przeciwgrzybiczy)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Będzie dobrze! Wszyscy trzymamy kciuki!!

Dziewczyny czym mogę sobie na dole kremować. Nie w środku ale na zewnątrz bo mega mam jakoś podrażnione i suche i czasem aż mnie piecze. Całkowicie na zewnątrz i bardziej przód. Bardziej wargi zewnętrzne.

Wiesz kup sobie lacibios Femina w żelu taka tubka 30ml bardzo fajny ja go stosuje codziennie. Jest całkowice bezpieczny.

Do góry