reklama
Moja malutka już czuje Polska ziemie bo przyszła właśnie @ a taka miałam ochotę jeszcze poszaleć z M w tym tirze a w Polsce będziemy za 1 h A u Szwabow nawet dobrze ale już chce swoje łóżko i tęsknię za moją tequila ;(Paulinka jak tam wycieczka do Szwabów
meg86
Fanka BB :)
Nie nie wplywaja ale jesli.mam to musze je potwirdzic lub wykluczyc bo wowczas ciaza jest prowadzona przez zespol specjalistow ginekolog kardiolog reumatolog
Oliwka dla dzieci najlepszaBędzie dobrze! Wszyscy trzymamy kciuki!!
Dziewczyny czym mogę sobie na dole kremować. Nie w środku ale na zewnątrz bo mega mam jakoś podrażnione i suche i czasem aż mnie piecze. Całkowicie na zewnątrz i bardziej przód. Bardziej wargi zewnętrzne.
ludek
Który masz dpt? Ja mam wizytę w sobotę. Mam pietra trochę, boję się, że mogę nie usłyszeć serduszka... Ile ma mm? Czy już ponad 1cm?super, że wszystko ok [emoji7]
Każdy pewnie się boi i ja się bałam, ale wszystko będzie w porządku
walczaca o szczescie
Trzymamy kciuki. Myślę,że da sie jeszcze powalczyć!Ja ruszam dupę kompletować teczki z naszymi wynikami badań do Lewego na jutro. Dziewczyny błagam Ws o kciuki na jutro żebym wróciła z dobrymi wieściami.. Jak się okaże że z moim AMh nie da się nic już zrobić to nie wiem co będzie. Lewy to ostatnia deska ratunku...
Pixie_Dixie
Co zrobić? Muszę się leczyć i to szybko, dlatego duża dawka leku od razu. Mam nadzieję, że szybko pomoże. Miałam odpoczywać i leżeć, a biegam po aptekach i lekarzach. A jak podawałaś doktorowi poziom progesteronu to co Ci powiedział?
Odpisał: "dobry" - Heheh [emoji23]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
dżoasia
Dobry plywak i morze czerwone przeplynie@dżoasia i cud się nie stal psiutka poczuła Polska ziemie i zaczęła się @ mówiłam że ona wybredna hehe a miałam jeszcze ochotę na igraszki z M i Dupa muszę czekać 7 dni bo tyle krwawie ile to trzeba wydać na te rzeczy do @ tyle kasy by bylo w kieszeń
No trudno, nie udalo sie a kiedy zaczynasz antyki?
Joaszka
Antybiotyki to na bakterie[emoji6]na grzyba w ciąży przepisuja nystatynę (lek przeciwgrzybiczy)Ja właśnie zaczynam się martwić, bo czuję, że grzybicza infekcja pochwy chyba mi sie zaczyna. No załamka. Jeszcze to mi teraz potrzebne. Pisałam do lekarza, ale na razie nie mam odpowiedzi co robić, co mogą mi tu na miejscu przepisać na to dziadostwo.Przecież na to antybiotyki są, a chyba niewskazane teraz i co z luteiną dopochwową w takim razie.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
tusiaczzek1988
Będzie dobrze! Wszyscy trzymamy kciuki!!
Dziewczyny czym mogę sobie na dole kremować. Nie w środku ale na zewnątrz bo mega mam jakoś podrażnione i suche i czasem aż mnie piecze. Całkowicie na zewnątrz i bardziej przód. Bardziej wargi zewnętrzne.
Wiesz kup sobie lacibios Femina w żelu taka tubka 30ml bardzo fajny ja go stosuje codziennie. Jest całkowice bezpieczny.
Podziel się: