reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja właśnie zaczynam się martwić, bo czuję, że grzybicza infekcja pochwy chyba mi sie zaczyna. No załamka. Jeszcze to mi teraz potrzebne. Pisałam do lekarza, ale na razie nie mam odpowiedzi co robić, co mogą mi tu na miejscu przepisać na to dziadostwo.Przecież na to antybiotyki są, a chyba niewskazane teraz i co z luteiną dopochwową w takim razie.
Ja na grzybice bralam probiotyki i masc clotimazolum. Mi pomoglo ale dzialalam od razu.

reklama
Dzień dobry dziewczyny. U mnie (teraz dzięki Wam jestem mądrzejsza) 2dpt. Odczuć zero poza bólem głowy. Psy chyba czują że jest z nami kropek bo przytulają się częściej niż zazwyczaj i cały czas przy mnie leżą. Mam nadzieję że i kropek czuje ile miłości go tu otacza i zostanie. Tymczasem wciąż myślę co zrobić mogę jeszcze żeby mu pomóc
Masz bys szczesliwa :) czyli najedzona, wypoczeta, ma ci byc cieplo i masz robic to na co masz ochote:) nic na sile! Taka moja recepta!

Tyle tez zrozumialam ale o co cho dokladnie to nie mam pojecia :p ja sie czuje ok, zupelnie jakbym juz od tygodnia nie liczac 2dniowej przerwy, miala @. moze schizuje ale zastanawiam sie tylko czy z tego moze sie zrobic jakies swinstwo... niby sie oczyszczam ale pierwszy raz przez to przechodze i dlatego boje sie czy nie ma ryzyka jakiegos zakazenia czy stanu zapalnego...?
Kochana ja rok temu dostałam skierowanie nałyżeczkowanie, ale chciałm sie sama oczyscic bo bałam sie uszkodzenia macicy i takie tam. No i lało się ze mnie okropnie z tym że u mnie był 7 tydzien ciąży nie początki no i w końcu się poddałam ordynator mówił zebym się zgodziła na zabieg. I zrobiłam. Lekarka mi potem powiedziala ze ja juz musiałam bo było tamwszystko zbite i sama bym nie dała rady i teraz do czego zmierzam: w innych krajach kobitki nie mają zabiegów i czasem az do 6 tyg się oczyszczają wiec mysle ze zagrożen nie ma z tego tytułu. Uwazam ze super ze ta babeczka nie skierowała Cie na łyzeczkowanie tylko dała szanse aby organizm się sam oczyścił -to były początki wiec mysle ze nic Ci nie grozi. Ale ważne zebys kontrolowała i biegała na usg. trzymamkciuki zeby zabieg nie był potrzebny bo potem chyba 3 mce przerwy..

reklama
Kochana ja rok temu dostałam skierowanie nałyżeczkowanie, ale chciałm sie sama oczyscic bo bałam sie uszkodzenia macicy i takie tam. No i lało się ze mnie okropnie z tym że u mnie był 7 tydzien ciąży nie początki no i w końcu się poddałam ordynator mówił zebym się zgodziła na zabieg. I zrobiłam. Lekarka mi potem powiedziala ze ja juz musiałam bo było tamwszystko zbite i sama bym nie dała rady i teraz do czego zmierzam: w innych krajach kobitki nie mają zabiegów i czasem az do 6 tyg się oczyszczają wiec mysle ze zagrożen nie ma z tego tytułu. Uwazam ze super ze ta babeczka nie skierowała Cie na łyzeczkowanie tylko dała szanse aby organizm się sam oczyścił -to były początki wiec mysle ze nic Ci nie grozi. Ale ważne zebys kontrolowała i biegała na usg. trzymamkciuki zeby zabieg nie był potrzebny bo potem chyba 3 mce przerwy..
Dzieki za pocieszenie:) u mnie byl poczatek 6tego tygodnia, wczoraj mialam w sumie 2 razy usg i w tym pierwszym szpitalu lekarka chciala mnie wyslac na zabieg ale nie bylo miejsca, no a ta w tym ostatnim s,pitalu stwierdzial ze nie widzi potrzeby. Ale to byla taka stara babka i podejrzewam ze tez stosuje stare metody wiec do konca jej nie ufam, dlatego bede kontrolowac i usg i bete.

Do góry