To jest jedyny jajowod jaki posiadam i jeden jajnik bo drugi cały wywalili bo miałam torbiel a siatka torbiela byla na jajowodze a torbiel była wielkosc pomarańczy ale cuda sie zdarzająA to nie pamietalam, ze ten jajowod tez masz niedrozny. Ale lepiej dmuchac na zimne
reklama
misis188
Fanka BB :)
A no fakt Ja dziś nie jarzę za dobrzeNo ale pisala ze ma podraznienie po luteinie a potem ze zazywa dupka a o luteinie nie pisala wiec stad moje zdziwko
dżoasia
O tym akurat pamietalam, ze masz tylko.jeden, tylko o tym ze i tamten niedrozny to mi umknelo. Torbieli nie ma bo pecherzyk pekl wiec wiesz... albo obca ziemia albo cudTo jest jedyny jajowod jaki posiadam i jeden jajnik bo drugi cały wywalili bo miałam torbiel a siatka torbiela byla na jajowodze a torbiel była wielkosc pomarańczy ale cuda sie zdarzają
gooossia17
Już po. W lewym jajniku 3 pecherzyki w prawym 8. Endometrium 10,5 mm. W poniedziałek prawdopodobnie punkcja jutro na 100% potwierdzi. LH-1,3
E2- 143
Progesteron- 0,28
E2- 143
Progesteron- 0,28
dżoasia
Ooo no to pieknieee tak trzymac i w ciaze zachodzic!Już po. W lewym jajniku 3 pecherzyki w prawym 8. Endometrium 10,5 mm. W poniedziałek prawdopodobnie punkcja jutro na 100% potwierdzi. LH-1,3
E2- 143
Progesteron- 0,28
Oczekiwanie2017
Już po. W lewym jajniku 3 pecherzyki w prawym 8. Endometrium 10,5 mm. W poniedziałek prawdopodobnie punkcja jutro na 100% potwierdzi. LH-1,3
E2- 143
Progesteron- 0,28
Endo piekne, pecherzyki sa więc tylko czekać na punkcje
Mam nadzieję że to ten cud dobrze że mnie uspokoilas bo sie balam ze może być torbiel daj mi Boże aby to byl ten moj cud Ale te ciałko było widać tydzień temu a i endometrumium powiedział ze ładne ze wygląda na przygotowane do przyjęcia dzieciątka a ja sie pytałam czy nie widać aby @ przyszła to powiedział że nic takiego nie widz więc juz głupiejeO tym akurat pamietalam, ze masz tylko.jeden, tylko o tym ze i tamten niedrozny to mi umknelo. Torbieli nie ma bo pecherzyk pekl wiec wiesz... albo obca ziemia albo cud
hope322
A co tam bedziemy sobie zalowacHihi ja tak samo, tylko od niedzieli zacznę [emoji12]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
A powiedzcie jak sie liczy dni po transferze? Jak mialam w poniedzialek to dzisiaj mam drugi czy trzeci? Moze to glupie pytanie ale juz sama nie wiem
Joaszka
Ciałko żółte jest po owulacji...Wszystko mnie juz na ma ta @ boli powinna być wczoraj a jej brak Ale wiesz co zastanawia mnie czemu na tym Usg napisał ciałko żółte czy jakoś tak nie czaję
Robi się z pęcherzyka.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Featherlight76
Jedno wiem na pewno, że ibuprom zabroniony.Apap to paracetamol[emoji6]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: