reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To jest jedyny jajowod jaki posiadam i jeden jajnik bo drugi cały wywalili bo miałam torbiel a siatka torbiela byla na jajowodze a torbiel była wielkosc pomarańczy ale cuda sie zdarzają
O tym akurat pamietalam, ze masz tylko.jeden, tylko o tym ze i tamten niedrozny to mi umknelo. Torbieli nie ma bo pecherzyk pekl wiec wiesz... albo obca ziemia albo cud:)

O tym akurat pamietalam, ze masz tylko.jeden, tylko o tym ze i tamten niedrozny to mi umknelo. Torbieli nie ma bo pecherzyk pekl wiec wiesz... albo obca ziemia albo cud:)
Mam nadzieję że to ten cud dobrze że mnie uspokoilas bo sie balam ze może być torbiel daj mi Boże aby to byl ten moj cud ;) Ale te ciałko było widać tydzień temu a i endometrumium powiedział ze ładne ze wygląda na przygotowane do przyjęcia dzieciątka a ja sie pytałam czy nie widać aby @ przyszła to powiedział że nic takiego nie widz więc juz głupieje

Hihi ja tak samo, tylko od niedzieli zacznę [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
A co tam bedziemy sobie zalowac :p
A powiedzcie jak sie liczy dni po transferze? Jak mialam w poniedzialek to dzisiaj mam drugi czy trzeci? Moze to glupie pytanie ale juz sama nie wiem :p

reklama
Do góry