dziekuje, oby...A no właśnie... może to być po lekach,ta beta póki co. Ale oczywiście cudnie ze jest i trzymamy kciuki aby byla w sobote juz trzycyfrowa i nie pozostawiala wątpliwości :-))
reklama
M@gda
Moderatorka
Ja na drugich prenatalnych zostałam wysłana po batona i na spacer ze wskazaniem na machanie biodrami wlaśnie, żeby dzidzia się obróciła.Juz po prenatalnym dwa razy wchodzilam czekalismy bo dzidzia sie ulozyla glowa na dol, plecami i nie chciala pokazac Nic woec nawet plci nie znany jedziemy w poniedzialek znowu bo nawet plytki nie mamy i dr powiwdzial zebysmy przyjechali to moze bedzie lepiej wszystko i dzidzia ulozy sie juz ladnie robil mi przez brzuch i dopochwowo bo taki leniuszek co chcial zobaczyc zobaczyc zobaczyl wszystko jest dobrze w poniedzialek juz nie bedziemy placili mowil ze jedna dziewczyna przychodzila 3 dni tak bo tez sie dzidzia ulozyla najwazniesze ze jest ok wyniki z krwi za 2 tyg ale wizyte mam u ginel 28 wrzesnia to moze juz beda trzeba sie dowiadywac.To tyle
Musisz sie nastawic, ze bedzie dobrze. Ja sie balam calwego in vitro bardzo... przeszlam bezbolesnie wrecz zastanawiam sie co za lajt! no ale... widzisz pierwsza werefikacja za mna...Teraz będziemy zapladnic zamrożone oocyty.
M@gda
Moderatorka
Wygląda obiecująco, teraz przyrosty i oby w góręDziewczyny... jestem po pierwszej wetefikacji, w sobote podali mi początkująca morule...
Beta-4
Progesteron-35,5
Estriadol- 2800
Lekarz mowi ze wyglada obiecująca... co myślicie?
dziekiJuż doczytałam :-) trzymamy za niego kciuki w takim razie :-))
meg86
Fanka BB :)
DziękujęZrobione.
Dziewczyny, dopiszecie się z terminami porodu??
endo moze jeszcze ruszyc! dzisiaj srodaA u mnie po wizycie dupa!!! Endo już nie rośnie ma tylko 7,5 mm dostałam jeszcze większą dawkę estrofemu + olej z wiesiołka 4x1 do tego jakieś cholerstwo do rozpuszczania i picia dwa razy dziennie.( a ze względu na skurcze które mam od kilku dni - powód nieznany mam brać no-spe i magnez) przy takiej ilości tabletek to sobie w święta stanę zamiast choinki pewnie i tak będę lepiej świecić...
W piątek kolejna wizyta - data biopsji M nie ustalona.
No więc jeśli endo do piątku nic się nie ruszy to transfer odwołany...
Pozostaje mi tylko usiąść i płakać
oby oby lepiej sie nie nastawiac ale lekarz mowi, zeby wyluzowac i zobaczyc. ja nie mam zadnych objawow oprocz tegi, ze dostalam wysypki i mnie kuje w brzuchu lekko wrecz laskocze. a Ty jak sie czujesz?Wygląda obiecująco, teraz przyrosty i oby w górę
tamiza
Ostatnio też się nastawiałam że będzie dobrze.. I była jedna wielka klapa...Musisz sie nastawic, ze bedzie dobrze. Ja sie balam calwego in vitro bardzo... przeszlam bezbolesnie wrecz zastanawiam sie co za lajt! no ale... widzisz pierwsza werefikacja za mna...
Tym razem chciałam podejść do sprawy na chłodno... Ale tak się chyba nie da
reklama
tamiza
Może ale nie musi... Jakby było wszystko ok transfer byłby w 22- 23 dc... Boję się że to już trochę późno...endo moze jeszcze ruszyc! dzisiaj sroda
Podziel się: