jasani
Fanka BB :)
A bralaś jakiś zastrzyk na pęknięcie?Sobota...aaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bralaś jakiś zastrzyk na pęknięcie?Sobota...aaaa
Kurde to niedobrze. A lososia jadlas? A nasiona chia? A wino pijesz? Polecam zwiekszyc dawke do pol butelki na dobeA u mnie po wizycie dupa!!! Endo już nie rośnie ma tylko 7,5 mm dostałam jeszcze większą dawkę estrofemu + olej z wiesiołka 4x1 do tego jakieś cholerstwo do rozpuszczania i picia dwa razy dziennie.( a ze względu na skurcze które mam od kilku dni - powód nieznany mam brać no-spe i magnez) przy takiej ilości tabletek to sobie w święta stanę zamiast choinki pewnie i tak będę lepiej świecić...
W piątek kolejna wizyta - data biopsji M nie ustalona.
No więc jeśli endo do piątku nic się nie ruszy to transfer odwołany...
Pozostaje mi tylko usiąść i płakać
tak bralam, lekarz mowi ze polowa bety moze byc z tego ale liczy sue podobno progesteron i estriadiol na tym etapie... nie wiem juz samaA bralaś jakiś zastrzyk na pęknięcie?
Głowa do góry! Bierz wszystko co Ci każą i pij to nieszczęsne czerwone wino.A u mnie po wizycie dupa!!! Endo już nie rośnie ma tylko 7,5 mm dostałam jeszcze większą dawkę estrofemu + olej z wiesiołka 4x1 do tego jakieś cholerstwo do rozpuszczania i picia dwa razy dziennie.( a ze względu na skurcze które mam od kilku dni - powód nieznany mam brać no-spe i magnez) przy takiej ilości tabletek to sobie w święta stanę zamiast choinki pewnie i tak będę lepiej świecić...
Eh... nie płakać tylko niestety czekac. Orzech,wino wytrawne i mamy nadzieje ze jeszcze urośnie! :-))A u mnie po wizycie dupa!!! Endo już nie rośnie ma tylko 7,5 mm dostałam jeszcze większą dawkę estrofemu + olej z wiesiołka 4x1 do tego jakieś cholerstwo do rozpuszczania i picia dwa razy dziennie.( a ze względu na skurcze które mam od kilku dni - powód nieznany mam brać no-spe i magnez) przy takiej ilości tabletek to sobie w święta stanę zamiast choinki pewnie i tak będę lepiej świecić...
Ja bym na tym etapie jeszcze sceptycznie pochodziła do tego. Ale oczywiście mam nadzieję, ze wszystko idzie w dobrą stronę Trzymam kciukitak bralam, lekarz mowi ze polowa bety moze byc z tego ale liczy sue podobno progesteron i estriadiol na tym etapie... nie wiem juz sama
Kochana a to był transfer na naturalnym cyklu? Miałaś leki na pęknięcie pęcherzyka?? Troszkę wczesnie ta beta super,że jest i oby rooosla :-))Hej, minęła 3 doba po moruli.
pewnie... ja juz lekarzowi przedstawilam plan co jak sie nie uda hahah, wiec on sie dziwnie popatrzyl i mowi ze idzie w dobra strone.Ja bym na tym etapie jeszcze sceptycznie pochodziła do tego. Ale oczywiście mam nadzieję, ze wszystko idzie w dobrą stronę Trzymam kciuki
A no właśnie... może to być po lekach,ta beta póki co. Ale oczywiście cudnie ze jest i trzymamy kciuki aby byla w sobote juz trzycyfrowa i nie pozostawiala wątpliwości :-))tak bralam, lekarz mowi ze polowa bety moze byc z tego ale liczy sue podobno progesteron i estriadiol na tym etapie... nie wiem juz sama
to bylo pierwsze in vitro, mialam ten zastrzyk ale on ponoc daje 1,1 we krwi, lekarz sugeruje sie progesteronem glownie... no ogolnie powinnam byc dobrej mysli... mialam poczatkujaca morule i slabeusza zobaczymy.Kochana a to był transfer na naturalnym cyklu? Miałaś leki na pęknięcie pęcherzyka?? Troszkę wczesnie ta beta super,że jest i oby rooosla :-))