reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
tak bralam, lekarz mowi ze polowa bety moze byc z tego ale liczy sue podobno progesteron i estriadiol na tym etapie... nie wiem juz sama
Summer ,
dobrze gada pan doktor:)masz piekny progesteron ,wrecz ciazkowy (ciazowy i ksiazkowy).Beta sie nie sugeruj bo z paru powodow moze byc taka jaka jest. Nastepna weryfikacja bedzie pewno mega przezyciem,zycze ci z calego serca:):):)

Kurde to niedobrze. A lososia jadlas? A nasiona chia? A wino pijesz? Polecam zwiekszyc dawke do pol butelki na dobe:)
Jem łososia i inne tłuste ryby..orzechy morele...
A z winem to wolę nie przesadzać...
Głowa do góry! Bierz wszystko co Ci każą i pij to nieszczęsne czerwone wino.
Biorę wszystko wg zaleceń...
Mam już strasznego doła...
Eh... nie płakać tylko niestety czekac. Orzech,wino wytrawne i mamy nadzieje ze jeszcze urośnie! :-))
Ja już tracę nadzieję..

Jem łososia i inne tłuste ryby..orzechy morele...
A z winem to wolę nie przesadzać...

Biorę wszystko wg zaleceń...
Mam już strasznego doła...

Ja już tracę nadzieję..
Będzie dobrze! Musi[emoji6]

Kurcze,ciągle czytam o tym endometrium i tak się zastanawiam- czy to przez leki do stymulacji jest takie słabe??
Nigdy nie miałam problemów z endo i tak się zastanawiam...

Mam pytanie w kwestii technicznej- nasienie facet oddaje w dniu punkcji komórek czy wcześniej i mrożą?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Będzie dobrze! Musi[emoji6]

Kurcze,ciągle czytam o tym endometrium i tak się zastanawiam- czy to przez leki do stymulacji jest takie słabe??
Nigdy nie miałam problemów z endo i tak się zastanawiam...

Mam pytanie w kwestii technicznej- nasienie facet oddaje w dniu punkcji komórek czy wcześniej i mrożą?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
W cyklu w którym miałam punkcje endo było super wcześniej też bez zarzutów... Pierwszy raz mam z nim kłopot...
Nasienie oddaje w dniu punkcji.. Jak parametry nasienia są ok to nie ma sensu mrozić

reklama
Do góry