reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aduś-proszę, żadnych smuteczków!!! To szkodzi Bąbelkom! Nie rób im krzywdy! W laboratorium też pracują ludzie i błędy się zdarzają, a taki identyczny wynik wydaje mi się niemożliwy.
joweg-podobno 1paracetamol w skrajnym przypadku strasznego bólu można zażyć. A najważniejszy jest odpoczynek i spokój (na ile to możliwe). Migreny często są na tle nerwowym, sama miewam po emocjonujących zdarzeniach
Gieniek-GRATULUJĘ i zazdroszczę i cieszę się z Wami jednocześnie :happy::happy::happy::happy:

A ja ostatnio będąc w Smyku oglądałam wózki dzicięce i nawet sama siebie zaskoczyłam, że nie było mi z tego powodu smutno, a wręcz przeciwnie, wyobrażałam w nich sobie naszego dziecaczka. Jedynym zmartwieniem było, że jeszcze nie wiem czy będzie potrzebny pojedyńczy czy podwójny ;-)

reklama
Misia ja tez tak mialam - omijalam sklepy z dzieciecym asortymentem szerokim lukiem a jak juz wpadlam to gorzkim zalom i lzom mie bylo konca. A dzi o dziwo chodzilam po miescie i wystawy wozeczkow i lozeczek ogladalam. Boziu tak bym chciala zeby nam wszystkim sie udalo.

Gieniek - tak bardzo sie ciesze i szczerze gratuluje. Nawet sobie nie wyobrazam jak cudowne i niesamowite mus byc to uczucie - zobaczyc seduszka swoich spelnionych marzen. Duzo zdrowka dla ciebie i maluszkow.

witajcie dziewczynki wszystkim wam baardzo dziekuję za wsparcie i trzymane kciuki

wczoraj wróciliśmy późno bo była ciężka droga do domu i potwornie bolała mnie głowa. Poszłam zaraz spać.
Co do trnsferu- uparliśmy się na 1 zarodek był bardzo dobry- embriolog nazwał go książkowym. w sobotę dowiem się czy będzie można cos zamrozić z p[ozostałych 3 zarodeczków.
Póki co biorę progesteron1x1 duphaston2x1 i acard1x1 test mam robić w 10 dniu czyli 3.06 ale to jest niedziela więc pojadę dzień później:)
Ogólnie czuję sie dobrze i mam świetny chumor od wczoraj. cały czas wpatruję sie w zdjęcie mojego zarodeczka:)

Anioleczku - ja tez tak mialam lezalam i gapiam sie w zdjecie kreseczki czyli zarodeczkow. Pozniej emek emek je zeskanowal wydrukowal wieksze i powiesil na lodowke. Tak sobie wisi do dzisiaj. Miejmy nadzieje ze ten ksiazkowy zarodeczek sie u ciebie zatrzyma na 9 miesiecy. No i zycze wam najwspanialszego prezentu na rocznice slubu. Przesylam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&.
No i gratuluje pozytywnego myslenia. Tak trzymac!
A ja uwaga uwaga przetrwalam (prawie) ostatania nocke. jeszcze pol godzinki. Jupiiiii

Ostatnia edycja:
Marcikuk, Ty jestes niesamowita, skad w ogole birzesz sile na prace na nocki. Ja dzisiaj jak o 1 w nocy wstawalam na sikanie to myslalam ze zasne na kibelku :-), normalnie nieprzytomna bylam... I wiesz co bylas pierwsza osoba o ktorej pomyslalam, podziwiam Cie kobieto :-)

Anioleczek, Gratuluje i trzymam mocno kciuki za malego ksiazkowego zarodeczka ,zeby mu sie spodobalo w mamusi brzuszku i tam zostal, rozwijal sie zdrowo przez najblizsze 9 miesiecy.:-)

Marcikuk, przyznam,ze tez Cie podziwiam. Dzis ostatnia nocka tak?Teraz czas na odpoczynek i leniuchowanie. Podaruj sobie odrobine relaxu kobitoooo ;-)

Poszlam dzis na druga bete i znowu siedze jak na szpilkach.

reklama
joweg...no i jak tam sie czujesz kochana? lepiej z ta glowka? mam nadzieje, ze po odpoczynku i snie jakos przeszlo:tak:

anioleczek...widzisz, tak sie balas...a okazalo sie, ze dostalas jednego maluszka i to jeszcze ksiazkowego! ekstra! zaciskam && do 3.06 i zycze najpieknieszjego prezentu slubnego! (jak marcikuk):-D:tak:

agapl...betke na pewno odpowiednio urosnie i ja to WIEM!!:tak: a o ktorej wyniki bedziesz miala?

Ostatnia edycja:
Do góry