reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gieniek,
tak w Warszawie, tylko kompletnie nie wiem w ktorym szpitalu.
moj gin. pracowal na Starynkiewicza i tam lezalam z hiperka, ale brakuje mi tam oddzialu kardiologii, a u mnie przydaloby sie zeby byl, ze wzgledu na moje serducho. Myslalam o mswia przy Woloskiej ale nie wiem, i chyba zostawie to jednak na pozniej. Jak bedzie juz 2 trymestr. :-)

gienek - super wieści, fajne uczucie co??? U mnie jednej po prawej drugi po lewej stronie sobie gniazdko uwiły. Teraz byle do wtorku i jadę zobaczyć moje serdeńka.

anileczek - wietrzysko na ciebie wysłałam żeby te czarne chmury z nad twojej głowy rozwiały. teraz tylko pozytywne myśli. Wszystko będzie dobrze. Napisz jak tam po transferu. Jak się teraz czujesz???

joweg - ten śluz to progesteron będzie. Ja biorę dwa razy dziennie 400 mg i tez strasznie wypływa.

A ja sie dzisiaj nawet wyspałam. no i czeka mnie ostatnia nocka. Hurraaa!!! bede miala 3 dni wolnego, później poniedziałek praca i wtorek wolne. A jak nie odeśpię to w poniedziałek tez sobie zrobię wolne. W sobotę jedziemy sobie na wycieczkę gdzieś bo ma być pogoda to sie nie będziemy w domu kisić.

Marcikuk- a do kiedy masz zamiar pracować ? Czy jak byś poszła na zwolnienie to bedą ci płacić to ustawowe 70L tyg czy normalnie . Niestety tutaj w UK zazwyczaj do końca ciąży sie pracuje bo płaca marna kasę . Ale wiesz ty nocek nie za bardzo powinnas robic a tutaj w UK maja obowiązek zapewnic kobiecie w ciąży odpowiednie i bezpieczne warunki pracy. Dowiedz sie...
Gieniek- zapraszamy na forum ciąża bliźniacza :) na razie większość dziewczyn jest tam blisko rozwiązania ale niedługo urodza i wtedy my tam wkroczymy na dobre:)

hej dostalam strasznej migreny a to dobrze u mnie nie wrozy , myslalam ze jak sie poloze to ze mi przejdzie ale teraz dopiero sie zaczyna :(

hope28 - witaj, ja też jestem w programie IVF DSK 2012 w Gdańsku, kto Cie prowadzi? dr Olszak? Ja jestem dziś 8 dpt w sobote w Dzień Matki mam 3 werke ostatnią decydującą ale już nie mam nadziei bo niestety 2 pierwsze werki w 3 dpt i 6 dpt beta wyszła mi 2.9 :( Dziwne że dwa razy taka sama ale dr powiedziała że to zły znak i marne szanse :( więc będzie to mówj najsmutniejszy dzień matki dotychczas. Nie mam eskimosków więc kolejna próba dopiero za .. ponad 2 mies. z długim protokołem.. Życzę Ci żebys zakończyła na tym podejściu ze śliczna rosnącą betą :) p.s. jakie wrażenia masz po Invicta Gdańśk?

Lola - chce pracować jak długo się da bo niestety kasa marna. Wiem ze muszą mi zapewnić bezpieczne warunki. U mnie wiedz ze jestem w ciąży to nie pozwalają mi sie przemęczać. Chwilowo mamy braki kadrowe wiec lepiej się robi na nocki bo w dzień straszny młyn jest bo co dwie osoby moga, jak wszystko trzeba zrobić. Na nockach zazwyczaj jest spokój. Poza tym w dzień miałam mdłości a w nocy nie takie straszne. Tylko 7 nocek to trochę za dużo.
Ale dzięki za troskę.

] [/B]ehhh moja glowa , chyba umre zaraz :(
Tabletki i do łózia mi szoruj ale to już - to nie prośba,to rozkaz!!!!!!!!! ;) A na czoło ręcznik z zimną wodą,warto też pouciskać mocno palcami punkty w których najbardziej boli Cie głowa. Pij też dużo wody mineralnej,ponoć pomaga.

reklama
Aduś16 - dwa razy ten sam wynik,to dość dziwna sprawa jak już dziewczynki zauważyły. Tak więc bądź dobrej myśli. Możesz się jeszcze mile zaskoczyć - czego mocno Ci życzę :)))))). Czekamy na kolejne wyniki - oczywiście pozytywne :tak:

Do góry