reklama
Gieniek,
tak w Warszawie, tylko kompletnie nie wiem w ktorym szpitalu.
moj gin. pracowal na Starynkiewicza i tam lezalam z hiperka, ale brakuje mi tam oddzialu kardiologii, a u mnie przydaloby sie zeby byl, ze wzgledu na moje serducho. Myslalam o mswia przy Woloskiej ale nie wiem, i chyba zostawie to jednak na pozniej. Jak bedzie juz 2 trymestr. :-)
tak w Warszawie, tylko kompletnie nie wiem w ktorym szpitalu.
moj gin. pracowal na Starynkiewicza i tam lezalam z hiperka, ale brakuje mi tam oddzialu kardiologii, a u mnie przydaloby sie zeby byl, ze wzgledu na moje serducho. Myslalam o mswia przy Woloskiej ale nie wiem, i chyba zostawie to jednak na pozniej. Jak bedzie juz 2 trymestr. :-)
gienek - super wieści, fajne uczucie co??? U mnie jednej po prawej drugi po lewej stronie sobie gniazdko uwiły. Teraz byle do wtorku i jadę zobaczyć moje serdeńka.
anileczek - wietrzysko na ciebie wysłałam żeby te czarne chmury z nad twojej głowy rozwiały. teraz tylko pozytywne myśli. Wszystko będzie dobrze. Napisz jak tam po transferu. Jak się teraz czujesz???
joweg - ten śluz to progesteron będzie. Ja biorę dwa razy dziennie 400 mg i tez strasznie wypływa.
A ja sie dzisiaj nawet wyspałam. no i czeka mnie ostatnia nocka. Hurraaa!!! bede miala 3 dni wolnego, później poniedziałek praca i wtorek wolne. A jak nie odeśpię to w poniedziałek tez sobie zrobię wolne. W sobotę jedziemy sobie na wycieczkę gdzieś bo ma być pogoda to sie nie będziemy w domu kisić.
anileczek - wietrzysko na ciebie wysłałam żeby te czarne chmury z nad twojej głowy rozwiały. teraz tylko pozytywne myśli. Wszystko będzie dobrze. Napisz jak tam po transferu. Jak się teraz czujesz???
joweg - ten śluz to progesteron będzie. Ja biorę dwa razy dziennie 400 mg i tez strasznie wypływa.
A ja sie dzisiaj nawet wyspałam. no i czeka mnie ostatnia nocka. Hurraaa!!! bede miala 3 dni wolnego, później poniedziałek praca i wtorek wolne. A jak nie odeśpię to w poniedziałek tez sobie zrobię wolne. W sobotę jedziemy sobie na wycieczkę gdzieś bo ma być pogoda to sie nie będziemy w domu kisić.
Marcikuk- a do kiedy masz zamiar pracować ? Czy jak byś poszła na zwolnienie to bedą ci płacić to ustawowe 70L tyg czy normalnie . Niestety tutaj w UK zazwyczaj do końca ciąży sie pracuje bo płaca marna kasę . Ale wiesz ty nocek nie za bardzo powinnas robic a tutaj w UK maja obowiązek zapewnic kobiecie w ciąży odpowiednie i bezpieczne warunki pracy. Dowiedz sie...
Gieniek- zapraszamy na forum ciąża bliźniacza na razie większość dziewczyn jest tam blisko rozwiązania ale niedługo urodza i wtedy my tam wkroczymy na dobre
Gieniek- zapraszamy na forum ciąża bliźniacza na razie większość dziewczyn jest tam blisko rozwiązania ale niedługo urodza i wtedy my tam wkroczymy na dobre
Aduś16
Fanka BB :)
hope28 - witaj, ja też jestem w programie IVF DSK 2012 w Gdańsku, kto Cie prowadzi? dr Olszak? Ja jestem dziś 8 dpt w sobote w Dzień Matki mam 3 werke ostatnią decydującą ale już nie mam nadziei bo niestety 2 pierwsze werki w 3 dpt i 6 dpt beta wyszła mi 2.9 Dziwne że dwa razy taka sama ale dr powiedziała że to zły znak i marne szanse więc będzie to mówj najsmutniejszy dzień matki dotychczas. Nie mam eskimosków więc kolejna próba dopiero za .. ponad 2 mies. z długim protokołem.. Życzę Ci żebys zakończyła na tym podejściu ze śliczna rosnącą betą p.s. jakie wrażenia masz po Invicta Gdańśk?
Lola - chce pracować jak długo się da bo niestety kasa marna. Wiem ze muszą mi zapewnić bezpieczne warunki. U mnie wiedz ze jestem w ciąży to nie pozwalają mi sie przemęczać. Chwilowo mamy braki kadrowe wiec lepiej się robi na nocki bo w dzień straszny młyn jest bo co dwie osoby moga, jak wszystko trzeba zrobić. Na nockach zazwyczaj jest spokój. Poza tym w dzień miałam mdłości a w nocy nie takie straszne. Tylko 7 nocek to trochę za dużo.
Ale dzięki za troskę.
Ale dzięki za troskę.
Tabletki i do łózia mi szoruj ale to już - to nie prośba,to rozkaz!!!!!!!!! A na czoło ręcznik z zimną wodą,warto też pouciskać mocno palcami punkty w których najbardziej boli Cie głowa. Pij też dużo wody mineralnej,ponoć pomaga.] [/B]ehhh moja glowa , chyba umre zaraz
reklama
Podziel się: