reklama
ehhhh musialam wziasc tabletke na migrene mam nadzeije ze to nie zaszkodzilo maluszkom
Trzymaj sie. Mam nadzieje ze juz choc troszke Ci lepiej. Ja to generalnie mam dola. Objawy typowe na @ wlaczajac placzliwosc i humorki. Brzuch tez mnie standartowo pobolewa i mam ten swoj przedokresowy wilczy apetyt na wszystko.
Boje sie bardzo
katee woda! woda! woda! i to nieograniczonych ilosiach (no tak ok 2 -3 litrow dziennie). Ja bylam zagrozona hiperka i pielegniarki polecily mi picie napojow isotonicznych (takich dla sportowcow) bo zapobiebaja wymywaniom mineralow i pomagaja zatrzymac w wodzie w organizmie. ja pilam jeden dziennie bo wiadomo te to maja rozne dodatki i slodziki tak wiec nie chcialam przesadzic z faszerowaniem sie chemia.
Napierajka
Fanka BB :)
Na razie bardzo dobrze, wzięłam do do dziś L4 i odpoczywam sobie w domku, głównie psychicznie, bo przed transferem miałam strasznie pod górkę. Mam b.niskie AMH 0,5 więc jak zaczynaliśmy od 8 komórek bylam cala happy, potem szybko się zredukowały do 3, reszta nie urosła:-(. Podczas punkcji pobrali tylko 2, bo trzecia była "pusta", a z tych 2 zapłodniła się tylko jedna, ale za to bardzo ładnie się rozwijała i w oddali mi ją w 4 dniu :-). Boje się, bo jeśli się nie uda to będę musiała wszystko przechodzić od początku. Ale jestem dobrej myśli. Musi być dobrze!!! Trzymam kciuki też za Was dziewczyny.
Napierajka
Też uważam, że 22 maja to bardzo szczęśliwy dzień!!!
Napierajka
elala nie przejmuj się tak bardzo, brzuszek ma prawo pobolewać, żarłoczność i humorki też mogą być. Szprycujemy się przecież dużymi dawkami progesteronu, a to przypomina trochę napięcie przed @. Wszystko będzie dobrze, głowa do góry! W 5-6 dpt może być też dodatkowe kłucie i plamienie związane z implantacją zarodka. Ja właśnie bawię się z moim kociambrem i to mnie trochę rozładowuje. Najważniejsze jest dobre nastawienie!!!
Po pierwsze to Wam wszystkim moim kochanym dziewczynom dziękuję za miłe słowa i gratulacje. Jesteście dla mnie takie bliskie choć się nie znamy, to jest niesamowite!!Może trzeba zorganizować jakieś spotkanie?;-)
Agapl betka bardzo ładna, który to dzień po transferze? lekkimi plamieniami nie przejmuj się bardzo,bo to normalne, jedne mają plamienia inne nie mają,ale beta super u Ciebie przyrasta,więc jestem happy!!
Joweg ja też mam niestety te migrenowe bóle głowy,jak mnie złapie to mam wrażenie,że dostanę wylewu..dodatkowo boli mnie jak zmienia się pogoda czyt. ciśnienie. Ostatnio jest lepiej-może Acard mi pomaga? W każdym bądź razie bądź dzielna!
Aniołeczek hurra!!wypoczywaj teraz dużo i włącz pozytywne myślenie taki ładny okaz jaki masz w brzuszku musi tam zostać!!
Napierajka Twój wynik jest naprawdę dobry, nie wiem o co chodzi z tym AMH,bo ja mam niby 1.9 a też miałam tylko dwie komórki i jak widzisz obie się zapłodniły i zostały ze mną, więc masz bardzo duże szanse!!
Miliaa jak się czujesz?Mam nadzieję,że już lepiej...
Nikusia jutro masz 3 weryfikację? Wierzę,że będzie dla Ciebie miłym zaskoczeniem a co do Invicty to ja nie mogę złego słowa powiedzieć,bo mi pomogli . Jestem zadowolona z opieki,obsługi, moja lekarz widzi wszystko w ciemnych kolorach,ale zawsze można lekarza zmienić ja coś nie pasuje, w każdym bądź razie dobrze mnie poprowadziła przez cały proces!
Marcikuk podaj mi link do forum dla mam bliźniaków,bo ja jestem sierotą i nie wiem gdzie szukać. Dołączam się do koleżanek z forum,że podziwiam Cię za to,że dajesz radę pracować na nocki! Jesteś zuch dziewczyna
Załączam zdjęcie moich dwóch ogórków-Marcikuk, Sylha, Lola,czy u was też leżą podobnie?
Agapl betka bardzo ładna, który to dzień po transferze? lekkimi plamieniami nie przejmuj się bardzo,bo to normalne, jedne mają plamienia inne nie mają,ale beta super u Ciebie przyrasta,więc jestem happy!!
Joweg ja też mam niestety te migrenowe bóle głowy,jak mnie złapie to mam wrażenie,że dostanę wylewu..dodatkowo boli mnie jak zmienia się pogoda czyt. ciśnienie. Ostatnio jest lepiej-może Acard mi pomaga? W każdym bądź razie bądź dzielna!
Aniołeczek hurra!!wypoczywaj teraz dużo i włącz pozytywne myślenie taki ładny okaz jaki masz w brzuszku musi tam zostać!!
Napierajka Twój wynik jest naprawdę dobry, nie wiem o co chodzi z tym AMH,bo ja mam niby 1.9 a też miałam tylko dwie komórki i jak widzisz obie się zapłodniły i zostały ze mną, więc masz bardzo duże szanse!!
Miliaa jak się czujesz?Mam nadzieję,że już lepiej...
Nikusia jutro masz 3 weryfikację? Wierzę,że będzie dla Ciebie miłym zaskoczeniem a co do Invicty to ja nie mogę złego słowa powiedzieć,bo mi pomogli . Jestem zadowolona z opieki,obsługi, moja lekarz widzi wszystko w ciemnych kolorach,ale zawsze można lekarza zmienić ja coś nie pasuje, w każdym bądź razie dobrze mnie poprowadziła przez cały proces!
Marcikuk podaj mi link do forum dla mam bliźniaków,bo ja jestem sierotą i nie wiem gdzie szukać. Dołączam się do koleżanek z forum,że podziwiam Cię za to,że dajesz radę pracować na nocki! Jesteś zuch dziewczyna
Załączam zdjęcie moich dwóch ogórków-Marcikuk, Sylha, Lola,czy u was też leżą podobnie?
Dziewczynki powiedzcie mi czy Wy po transferze robicie jakies badania? bo mnie w Bocianie powiedzieli, że mam brać te same leki przez 2 tyg i po teście do nich zadzwonic. A tu czytam o jakis weryfikacjach, zmianie leków itp?
reklama
Gieniek, uwielbiam Twoje ogoreczki sa przeslodkie i przesliczne :-)
Dzis , to moj 10dpt
Katee, ja nic poza beta nie mam robic.Dopiero jak beta bedzie >1000 mam zglosic sie na usg do lekarki . Jedynie co to poprzez mail dorzucila mi recepte na lek antykoagulacyjny.Progesteron nadal w tej samej dawce czyli 400mg.
Dzis , to moj 10dpt
Katee, ja nic poza beta nie mam robic.Dopiero jak beta bedzie >1000 mam zglosic sie na usg do lekarki . Jedynie co to poprzez mail dorzucila mi recepte na lek antykoagulacyjny.Progesteron nadal w tej samej dawce czyli 400mg.
Podziel się: