reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A najlepsze było wczoraj M do mnie mówi że on jedzie na tydzień aby kasy trochę zarobić no to ja długo nie myśląc mówię jadę z Tobą ale byl problem bo mamy suczke Yorka i co z nia zrobić to było pytanie i wiecie co zadzwoniłam do teściowej i mówię mamo jest problem sprawa życia i śmierć przywiozę do Was tequile tak sie nazywa a teściową no dobrze ;) zawiozlam i co suczka zrobiła zwalila się na dywan myślałam że walne jak zobaczylam mine teścia posprzątałam i dzisiaj dzwonię do teścia i pytam jak tam grzybobranie i wgl jak tam ten pies a on do mnie no jak ma byc chodź cały czas ze mną i leży na poduszce więc wszystko gra ;) zajebisc oni sa

reklama
A najlepsze było wczoraj M do mnie mówi że on jedzie na tydzień aby kasy trochę zarobić no to ja długo nie myśląc mówię jadę z Tobą ale byl problem bo mamy suczke Yorka i co z nia zrobić to było pytanie i wiecie co zadzwoniłam do teściowej i mówię mamo jest problem sprawa życia i śmierć przywiozę do Was tequile tak sie nazywa a teściową no dobrze ;) zawiozlam i co suczka zrobiła zwalila się na dywan myślałam że walne jak zobaczylam mine teścia posprzątałam i dzisiaj dzwonię do teścia i pytam jak tam grzybobranie i wgl jak tam ten pies a on do mnie no jak ma byc chodź cały czas ze mną i leży na poduszce więc wszystko gra ;) zajebisc oni sa

Miałam dzisiaj pierwsze usg przez brzuszek. Nie umiem wstawiać zdjęcia.
Z dzidziusiem wszystko ok ma ponad 5 cm rośnie i się rusza :)
Niestety krwiaka mam dalej i stąd te plamienia. Mam dalej brać leki i odpoczywać.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie
Jestem bardzo szczęsliwa i mam nadzieję że będzie Dobrze. Na szczęście krwiak jest po drugiej stronie łożyska

Lez i odpoczywaj:) i piękne wiadomości:) 5 cm szczęścia:* Super :)

wiem... qrwa nie tak miało być :(
moze zrobia usg w szpitalu i beda obserwowac jak zacznie spadac przhnajmiej 2 razy pod rzad to moze obedzie sie bez lyzeczkowania, i nie bedziesz musiala czekac tych 3 mcy. zycze ci z calego serca zeby tak bylo, a jescze bardziej zeby sie okazalo ze to zagubiony drugi zarodek, a moze przez krwawienie nie widzieli zarodka ? . trzymaj sie
gratulacje, piekne zdjecie

Miałam dzisiaj pierwsze usg przez brzuszek. Nie umiem wstawiać zdjęcia.
Z dzidziusiem wszystko ok ma ponad 5 cm rośnie i się rusza :)
Niestety krwiaka mam dalej i stąd te plamienia. Mam dalej brać leki i odpoczywać.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie
Jestem bardzo szczęsliwa i mam nadzieję że będzie Dobrze. Na szczęście krwiak jest po drugiej stronie łożyska
To dobre wiadomości [emoji4]a korzystasz z aplikacji ?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry