A najlepsze było wczoraj M do mnie mówi że on jedzie na tydzień aby kasy trochę zarobić no to ja długo nie myśląc mówię jadę z Tobą ale byl problem bo mamy suczke Yorka i co z nia zrobić to było pytanie i wiecie co zadzwoniłam do teściowej i mówię mamo jest problem sprawa życia i śmierć przywiozę do Was tequile tak sie nazywa a teściową no dobrze zawiozlam i co suczka zrobiła zwalila się na dywan myślałam że walne jak zobaczylam mine teścia posprzątałam i dzisiaj dzwonię do teścia i pytam jak tam grzybobranie i wgl jak tam ten pies a on do mnie no jak ma byc chodź cały czas ze mną i leży na poduszce więc wszystko gra zajebisc oni sa
reklama
misis188
Fanka BB :)
Robiłaś w tym samym labolatorium?? Może tylko jeden maluszek CIę opuścił a drugi tam sobie siedzi??Ja pierdole... wynik bety dzisiaj 1160 w piatek rano 1109 i co teraz ... ;(
A najlepsze było wczoraj M do mnie mówi że on jedzie na tydzień aby kasy trochę zarobić no to ja długo nie myśląc mówię jadę z Tobą ale byl problem bo mamy suczke Yorka i co z nia zrobić to było pytanie i wiecie co zadzwoniłam do teściowej i mówię mamo jest problem sprawa życia i śmierć przywiozę do Was tequile tak sie nazywa a teściową no dobrze zawiozlam i co suczka zrobiła zwalila się na dywan myślałam że walne jak zobaczylam mine teścia posprzątałam i dzisiaj dzwonię do teścia i pytam jak tam grzybobranie i wgl jak tam ten pies a on do mnie no jak ma byc chodź cały czas ze mną i leży na poduszce więc wszystko gra zajebisc oni sa
gooossia17
Ooo nieee. Same złe wiesci.. tule mocno i trzymaj sięWystawili mi skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie.
Gratulacje śliczny chłopczyk będzie który to tydzieńZobacz załącznik 823008
Prawdopodobnie będzie synek
Miałam dzisiaj pierwsze usg przez brzuszek. Nie umiem wstawiać zdjęcia.
Z dzidziusiem wszystko ok ma ponad 5 cm rośnie i się rusza
Niestety krwiaka mam dalej i stąd te plamienia. Mam dalej brać leki i odpoczywać.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie
Jestem bardzo szczęsliwa i mam nadzieję że będzie Dobrze. Na szczęście krwiak jest po drugiej stronie łożyska
Lez i odpoczywaj i piękne wiadomości 5 cm szczęścia:* Super
Evelin83
moze zrobia usg w szpitalu i beda obserwowac jak zacznie spadac przhnajmiej 2 razy pod rzad to moze obedzie sie bez lyzeczkowania, i nie bedziesz musiala czekac tych 3 mcy. zycze ci z calego serca zeby tak bylo, a jescze bardziej zeby sie okazalo ze to zagubiony drugi zarodek, a moze przez krwawienie nie widzieli zarodka ? . trzymaj siewiem... qrwa nie tak miało być
gratulacje, piekne zdjecieZobacz załącznik 823008
Ilona 88
To dobre wiadomości [emoji4]a korzystasz z aplikacji ?Miałam dzisiaj pierwsze usg przez brzuszek. Nie umiem wstawiać zdjęcia.
Z dzidziusiem wszystko ok ma ponad 5 cm rośnie i się rusza
Niestety krwiaka mam dalej i stąd te plamienia. Mam dalej brać leki i odpoczywać.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie
Jestem bardzo szczęsliwa i mam nadzieję że będzie Dobrze. Na szczęście krwiak jest po drugiej stronie łożyska
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ilona 88
Super [emoji7]Zobacz załącznik 823008
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
gooossia17
Suuuuper gratulujeZobacz załącznik 823008
Podziel się: