reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A najlepsze było wczoraj M do mnie mówi że on jedzie na tydzień aby kasy trochę zarobić no to ja długo nie myśląc mówię jadę z Tobą ale byl problem bo mamy suczke Yorka i co z nia zrobić to było pytanie i wiecie co zadzwoniłam do teściowej i mówię mamo jest problem sprawa życia i śmierć przywiozę do Was tequile tak sie nazywa a teściową no dobrze ;) zawiozlam i co suczka zrobiła zwalila się na dywan myślałam że walne jak zobaczylam mine teścia posprzątałam i dzisiaj dzwonię do teścia i pytam jak tam grzybobranie i wgl jak tam ten pies a on do mnie no jak ma byc chodź cały czas ze mną i leży na poduszce więc wszystko gra ;) zajebisc oni sa

reklama
A najlepsze było wczoraj M do mnie mówi że on jedzie na tydzień aby kasy trochę zarobić no to ja długo nie myśląc mówię jadę z Tobą ale byl problem bo mamy suczke Yorka i co z nia zrobić to było pytanie i wiecie co zadzwoniłam do teściowej i mówię mamo jest problem sprawa życia i śmierć przywiozę do Was tequile tak sie nazywa a teściową no dobrze ;) zawiozlam i co suczka zrobiła zwalila się na dywan myślałam że walne jak zobaczylam mine teścia posprzątałam i dzisiaj dzwonię do teścia i pytam jak tam grzybobranie i wgl jak tam ten pies a on do mnie no jak ma byc chodź cały czas ze mną i leży na poduszce więc wszystko gra ;) zajebisc oni sa

Miałam dzisiaj pierwsze usg przez brzuszek. Nie umiem wstawiać zdjęcia.
Z dzidziusiem wszystko ok ma ponad 5 cm rośnie i się rusza :)
Niestety krwiaka mam dalej i stąd te plamienia. Mam dalej brać leki i odpoczywać.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie
Jestem bardzo szczęsliwa i mam nadzieję że będzie Dobrze. Na szczęście krwiak jest po drugiej stronie łożyska

Lez i odpoczywaj:) i piękne wiadomości:) 5 cm szczęścia:* Super :)

wiem... qrwa nie tak miało być :(
moze zrobia usg w szpitalu i beda obserwowac jak zacznie spadac przhnajmiej 2 razy pod rzad to moze obedzie sie bez lyzeczkowania, i nie bedziesz musiala czekac tych 3 mcy. zycze ci z calego serca zeby tak bylo, a jescze bardziej zeby sie okazalo ze to zagubiony drugi zarodek, a moze przez krwawienie nie widzieli zarodka ? . trzymaj sie
gratulacje, piekne zdjecie

Miałam dzisiaj pierwsze usg przez brzuszek. Nie umiem wstawiać zdjęcia.
Z dzidziusiem wszystko ok ma ponad 5 cm rośnie i się rusza :)
Niestety krwiaka mam dalej i stąd te plamienia. Mam dalej brać leki i odpoczywać.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie
Jestem bardzo szczęsliwa i mam nadzieję że będzie Dobrze. Na szczęście krwiak jest po drugiej stronie łożyska
To dobre wiadomości [emoji4]a korzystasz z aplikacji ?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry