reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miałam dzisiaj pierwsze usg przez brzuszek. Nie umiem wstawiać zdjęcia.
Z dzidziusiem wszystko ok ma ponad 5 cm rośnie i się rusza :)
Niestety krwiaka mam dalej i stąd te plamienia. Mam dalej brać leki i odpoczywać.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie
Jestem bardzo szczęsliwa i mam nadzieję że będzie Dobrze. Na szczęście krwiak jest po drugiej stronie łożyska
Ja mam jutro pierwsze prenatalne

Sama nie wiem, przeszlo mi to przez mysl ale skoro w poniedzialek byl widoczny 1 pecherzyk a w czwartek zadnego nie bylo... kurde mialam nadzieje ze mnie ominie to lyzeczkowanie
:( beta tez raczej nie wskazywala na 2
Wystawili mi skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie. :(

Dżoasia, łyżeczkowanie to też jest szansa żeby dowiedzieć się dlaczego ciąża się nie utrzymała. Możesz z kosmówki zrobić badania genetyczne zarodka.
Trzymaj się Słońce. To czekanie nie jest takie straszne.

Witam dziewczyny
wczoraj przyszła @ byłam dzis w klinice no i zdecydowałam sie na histeroskopie.. mam nadzieje ze bedzie to tylko rutynowa kontrola i nic nie wykarze...

@ czasami jest wyczekiwana bo jest początkiem nowego, lepszego cyklu :). Ja miałam ostatnio histeroskopie diagnostyczna - na szczęście nic złego nie wykazała ale cieszę się że ja zrobiłam. Wiem przynajmniej, że "tam" wszystko ok. Polecam to badanie dla spokoju ducha :)

reklama
Do góry