kredka82
Fanka BB :)
Przykro mi bardzowiem... qrwa nie tak miało być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi bardzowiem... qrwa nie tak miało być
11 i 5 dni dziękujęGratulacje śliczny chłopczyk będzie który to tydzień
Aż się łezka w oku kręci gratulacje ! :*Zobacz załącznik 823008
Prawdopodobnie będzie synek
Ja mam jutro pierwsze prenatalneMiałam dzisiaj pierwsze usg przez brzuszek. Nie umiem wstawiać zdjęcia.
Z dzidziusiem wszystko ok ma ponad 5 cm rośnie i się rusza
Niestety krwiaka mam dalej i stąd te plamienia. Mam dalej brać leki i odpoczywać.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie
Jestem bardzo szczęsliwa i mam nadzieję że będzie Dobrze. Na szczęście krwiak jest po drugiej stronie łożyska
Sama nie wiem, przeszlo mi to przez mysl ale skoro w poniedzialek byl widoczny 1 pecherzyk a w czwartek zadnego nie bylo... kurde mialam nadzieje ze mnie ominie to lyzeczkowanie
beta tez raczej nie wskazywala na 2
Wystawili mi skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie.
Może też już płeć zobaczyszJa mam jutro pierwsze prenatalne
Witam dziewczyny
wczoraj przyszła @ byłam dzis w klinice no i zdecydowałam sie na histeroskopie.. mam nadzieje ze bedzie to tylko rutynowa kontrola i nic nie wykarze...
Zobacz załącznik 823008
O jak fajnie ja mam 12t3d ale jeszcze nie wiem co moze jutro sie dowiem wazne zeby zdrowe i bylo wszystko OkZobacz załącznik 823008