reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam dziewczyny
wczoraj przyszła @ byłam dzis w klinice no i zdecydowałam sie na histeroskopie.. mam nadzieje ze bedzie to tylko rutynowa kontrola i nic nie wykarze...

Dziewczynki niestety z 3 komorek dwie nieprawidlowe, a jeden zarodek zaczal sie rozwijac ale przestal. Jestem na 0 ze wszystkim brak mrozakow i brak finansow. Takze opuszczam was narazie. Zycze wszystkim powodzenia. Oby wam sie udalo!!!
Naprawdę mi przykro. Jakiś ten tydzień ostatni jest kiepski...

Hej powiedzcie czy ktoras z was stosuje zastrzyki prolutex w ciazy? Dzis mialam nie zapalnowana wizyte pojechalam Bo znowu infekcja pochwymnie dopadla dwa tygodnie temu bralam nystatyne i znowu masakra.Dostalam czopki inne jakies i zamiast luteiny dopochwowej mam od dzis przyjmowac prolutex zastrzyki przez 7 dni 2xdziennie pozniej raz ktoras z was przyjmuje ? Lub przyjmowala w ciazy.
Ja przyjmowałam przez tydzień jak mialam krwotok bardzo drogie i bolesne ale pomagają

o_O
A robiła bete i też jej wyszła, że brak ciąży ? Była ta krew że sluzem na papierze i narazie nic nie widzę oprócz delikatnego brązu..

Nie robila bety bo byla pewna ze dostanie okres i ze nic stego ogolnie sie troche podlamala ale okres nie przyszedl :p przez tydzien na okres czekala zalamana bo tak ja brzuch bolal

Ja przyjmowałam przez tydzień jak mialam krwotok bardzo drogie i bolesne ale pomagają
Nie są aż tak bardzo drogie ale do tanich fakt nie należą zapłaciłam za 3 opakowania na 2 tyg ponad 500zł ;) luteina dop była tańsza hehe bo miałam na ryczałt i płaciłam 6 zł z groszami :) ale najwidoczniej zle na mnie działa i moze ona powodowała u mnie te infekcje i dlatego dałą mi prolutex :)

reklama
Do góry