reklama
To samo labo? Skontaktuj się z lekarzemJa pierdole... wynik bety dzisiaj 1160 w piatek rano 1109 i co teraz ... ;(
---24tc---
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro. Życzę abyście znaleźli fundusze na dalszą walke. Trzymaj się.Dziewczynki niestety z 3 komorek dwie nieprawidlowe, a jeden zarodek zaczal sie rozwijac ale przestal. Jestem na 0 ze wszystkim brak mrozakow i brak finansow. Takze opuszczam was narazie. Zycze wszystkim powodzenia. Oby wam sie udalo!!!
walczaca o szczescie
O kurde... to chyba niezbyt dobre wieści :/ a moze to błąd w laboo? W sensie robilaas wtedy w klinice a teraz w innym,moze to z tego wynika ta różnica??Ja pierdole... wynik bety dzisiaj 1160 w piatek rano 1109 i co teraz ... ;(
dżoasia
Dzwonilam do kliniki, dr przyjmuje jakos popoludniu chyba od 16 maja go zapytac nie to samo labo ale jak w kilkanascie godzin spadla o polowe a do dzisiaj jeszcze nawet urosla... myslalam ze bedzie 0To samo labo? Skontaktuj się z lekarzem
---24tc---
o qwa to niezła jesteś ja robiłam homocysteine, mthfr, mutacje protrombiny 20210, antykoagulant tocznia, przeciwciała antykardiolipidowe, APTT, INR, (czyli chyba cała krzepliwośc poszła w ruch) i oprócz tego zrobiam sobie morfologie, lipidogram i tą betę nieszczęsną.
Dżoasia i ile Cię wyniosły te badania w Diagnostycy?
Ach...już doczytałam
Ostatnia edycja:
dżoasia
Dla swietego spokoju moze powtorz bete, zrob na cito jak dasz rade jeszcze dzisiaj to moze jeszcze dzis bedziesz miec wynik. Ale raczej moze tak byc ze ci progesteron spada i sie @ zaczynaKochane czy możliwe żeby @ już się rozkrecala ???? Tak szybko ??? Mam brązowo zoltawe plamienia na wkladce?????? Pomocy.. na papierze trochę krwi chyba było takiej jasniutkiej
U nas juz zamkniete nie no przecież to by było nie możliwe że beta by wczoraj nie pokazała ? ... A możliwe żeby po nie wzięciu jednego zastrzyku już tak spada progesteron i jest @?Dla swietego spokoju moze powtorz bete, zrob na cito jak dasz rade jeszcze dzisiaj to moze jeszcze dzis bedziesz miec wynik. Ale raczej moze tak byc ze ci progesteron spada i sie @ zaczyna
reklama
jasani
Musisz w takim razie iść jeszcze raz i sprawdzać czy spada. Może potrzebne będzie łyżeczkowanie. Umów się do lekarza. Nawet jak inne labo to nie byłoby aż takiej różnicy.Ja pierdole... wynik bety dzisiaj 1160 w piatek rano 1109 i co teraz ... ;(
Hmmm przyszła mi do głowy jeszcze jedna myśl, ale nie wiem czy jest to możliwe. Może jeden z tych zarodków jednak został z Tobą?
Podziel się: