reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane czy możliwe żeby @ już się rozkrecala ???? Tak szybko ??? Mam brązowo zoltawe plamienia na wkladce?????? Pomocy.. na papierze trochę krwi chyba było takiej jasniutkiej

o qwa to niezła jesteś :p ja robiłam homocysteine, mthfr, mutacje protrombiny 20210, antykoagulant tocznia, przeciwciała antykardiolipidowe, APTT, INR, (czyli chyba cała krzepliwośc poszła w ruch) i oprócz tego zrobiam sobie morfologie, lipidogram i tą betę nieszczęsną.

Dżoasia i ile Cię wyniosły te badania w Diagnostycy?
Ach...już doczytałam :p

Ostatnia edycja:
Kochane czy możliwe żeby @ już się rozkrecala ???? Tak szybko ??? Mam brązowo zoltawe plamienia na wkladce?????? Pomocy.. na papierze trochę krwi chyba było takiej jasniutkiej
Dla swietego spokoju moze powtorz bete, zrob na cito jak dasz rade jeszcze dzisiaj to moze jeszcze dzis bedziesz miec wynik. Ale raczej moze tak byc ze ci progesteron spada i sie @ zaczyna

Dla swietego spokoju moze powtorz bete, zrob na cito jak dasz rade jeszcze dzisiaj to moze jeszcze dzis bedziesz miec wynik. Ale raczej moze tak byc ze ci progesteron spada i sie @ zaczyna
U nas juz zamkniete :( nie no przecież to by było nie możliwe że beta by wczoraj nie pokazała ? ... A możliwe żeby po nie wzięciu jednego zastrzyku już tak spada progesteron i jest @?

reklama
Ja pierdole... wynik bety dzisiaj 1160 :( w piatek rano 1109 i co teraz ... ;(
Musisz w takim razie iść jeszcze raz i sprawdzać czy spada. Może potrzebne będzie łyżeczkowanie. Umów się do lekarza. Nawet jak inne labo to nie byłoby aż takiej różnicy.
Hmmm przyszła mi do głowy jeszcze jedna myśl, ale nie wiem czy jest to możliwe. Może jeden z tych zarodków jednak został z Tobą?

Do góry