reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiem ze do ladnych nie naleze:p ale bylo nas troche z tymi torbielami... ja, goooosia, froncia, asiania... nie strasze tylko mowie czego mozna sie ewentualnie spodziewac... czego oczywiscie nikomu nie zycze...
Spokojnie ja chciałam też tylko uspokoić dziewczyny że nie zawsze opóźniony @ powodują torbiele :rolleyes:
Ja je mialam od poczatku cyklu 1szt co 4 doby. Do tego estrofem 2x1 i duzo wina haha :) wiec nie wiem jak od samych plastrow roslo. No i ja mialam tylko w 9dc monitoring i endo bylo 8,7mm
no to pięknie :laugh2: ja może do 8mm dibije :errr: oby ;)
Dziewczyny, dzis ważny dzień!!!! AŻ 2 TRANSFERY!!!
@Pixie_Dixie @Featherlight76 - dziewczyny myślimy o was cały dzień, trzymamy kciuki, aż bieleją palce. Kruszynki, zostańcie z mamami!!!
@meg86 - udanej wizyty :)
Trzymam kciuki dziewczyny!

reklama
Shaggy co i ciebie? Postanowiliscie juz co robicie? Badacie maluchy czy kolejna stymulacja?:)

Badamy:) co ma być to będzie. jeśli coś zdrowe będzie to bierzemy. Nie chce narobić dzieci i je zostawiać ( odplatnie) zawsze chciałam 1 czy 2 więc najpierw wykorzystam co mam. a nóż szczęście będzie z tego ;)

reklama
A u kogo? Na jakim etapie jestes?

Nie polecam prof. K przez niego się zraziłam do kliniki i jeździłam do Białegostoku gdzie były same porażki . Po roku wróciłam do Vitro do dr Głąbowskiego . On mi prowadził leczenie . Teraz dr Gródecka poradzi mi ciąże . Dr Brelik robił mi transfer ,do dr Ciepieli jeździłam na monitoringi . Kazdy inny i każdy dla mnie na plus . Choć mój dr Głąbowski skradł moje serce cierpliwością spokojem i współpraca z pacjentem . Dziś jestem w 20 tc z moja córeczka [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry