reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki niestety z 3 komorek dwie nieprawidlowe, a jeden zarodek zaczal sie rozwijac ale przestal. Jestem na 0 ze wszystkim brak mrozakow i brak finansow. Takze opuszczam was narazie. Zycze wszystkim powodzenia. Oby wam sie udalo!!!

Bardzo mi przykro. Odpocznij, uzbieraj trochę finansów i wracaj do nas (albo dalej walczyć albo, jeśli jest taka możliwość, z dobrą nowiną o naturalsie :)

reklama
Musisz w takim razie iść jeszcze raz i sprawdzać czy spada. Może potrzebne będzie łyżeczkowanie. Umów się do lekarza. Nawet jak inne labo to nie byłoby aż takiej różnicy.
Hmmm przyszła mi do głowy jeszcze jedna myśl, ale nie wiem czy jest to możliwe. Może jeden z tych zarodków jednak został z Tobą?
Sama nie wiem, przeszlo mi to przez mysl ale skoro w poniedzialek byl widoczny 1 pecherzyk a w czwartek zadnego nie bylo... kurde mialam nadzieje ze mnie ominie to lyzeczkowanie
:( beta tez raczej nie wskazywala na 2

Ja pierdole... wynik bety dzisiaj 1160 :( w piatek rano 1109 i co teraz ... ;(

Pilnie skontaktuj się z lekarzem. Te plamienia które masz i raptownie wzrastająca beta mogą nie wrozyc dobrze. Nie chcę Cię straszyć ( i mam nadzieję że się mylę) ale to może być też ciążą pozamaciczna. Przy takiej becie coś widać powinno juz być.

Sama nie wiem, przeszlo mi to przez mysl ale skoro w poniedzialek byl widoczny 1 pecherzyk a w czwartek zadnego nie bylo... kurde mialam nadzieje ze mnie ominie to lyzeczkowanie
:( beta tez raczej nie wskazywala na 2
A może jeden z nich później się wczepił i dlatego nie było go jeszcze widać. No nie wiem co o tym myśleć.

reklama
Pilnie skontaktuj się z lekarzem. Te plamienia które masz i raptownie wzrastająca beta mogą nie wrozyc dobrze. Nie chcę Cię straszyć ( i mam nadzieję że się mylę) ale to może być też ciążą pozamaciczna. Przy takiej becie coś widać powinno juz być.
Myslalam ze w czwartek poronilam... kurde a jest mozliwe ze z jednego byla ciaza normalna a z drugiego pozamaciczna? Pewnie jest... Boze czyli to nie koniec koszmaru...

Do góry