gosia321
Fanka BB :)
Moze zmien ba inny widocznie ten ci nie odpowiadaDziewczyny brałyście może Tardyferon takie żelazo na recepte , bo ja właśnie po nim chyba umre z bolu tak mnie brzuch boli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze zmien ba inny widocznie ten ci nie odpowiadaDziewczyny brałyście może Tardyferon takie żelazo na recepte , bo ja właśnie po nim chyba umre z bolu tak mnie brzuch boli
Allo mlr powinnaś mieć w okolicach 40% bo to tworzy parasol ochronny dla zarodka. Myślę też, że jak kobieta nigdy w ciąży nie była to ma 0 a jak zajdzie to od razu do tych 40 nie skoczy tak na logikę. Ja robiłam allo mlry chyba 6 m-cy po poronieniu
u mnie bylo 9000 po stymulacji, opuchnieta bylam ale obylo sie bez szpitala i bez wiekszych dolegliwosciDobrze ze mial na tyle odwag ze przyznal sie do bledu
3000 to jeszcze nie taki duzy estradiol ja mialam 4600 jak konczylam stymulacje
Nie, nie. Ja ze Szczecina.Czy ja dobrze kojarzę chodzisz do Pierzynskiego ? W Białymstoku
A leczysz sie w vitrolive? Myslalam o tej klinice...Nie, nie. Ja ze Szczecina.
Wow jaki piekny wynik. A ile Ci beda podawac zarodkow?Ja też mam PCO i szłam krótkim protokołem. Brałam tylko puregon 125 i orgametril. Wyhodowalam ponad 45 pecherzykow i z tego było 26 jajek. Teraz mam zamrożonych 10 blastek i czekam na pierwsze crio.
A może zrobić inaczej. Pobrać jajeczka, zamrozić (chyba, że macie jeszcze jakieś) i dopiero w cyklu jak będziesz gotowa na transfer zapładniać?? Może tak lepiej by wyszło?Musze to przemyslec ale na dzien dzisiejszy to nie widze szans na lepszy wynik, ja mam duza rezerwe jajeczek, wiec maloprawdopodobny transfer ze swiezych a biorac uwage jakosc nasienia u meza to szalu nie bedzie...
Pieknie Nie stresuj sie, bo to szkodzi. Czas szybko zleci a Ty dbaj o siebieCześć dziewczęta. Po wizycie pęcherzyk jest, zarodek też, na serduszko od razu powiedział, że za szybko żebym się nie stresowała. Kolejna wizyta serduszkowa za 2tyg. Czyli kolejne 14 dni w stresie. Lekarz mówi, że jest dobrze nie pozostaje mi nic jak mu wierzyć.